hr-imotion Univerzális Gyors Vezeték nélküli Töltés 5W, 7,5 W, 10W tartó Okostelefonok Intézkedések a 57mm - 86mm [Célja, Németországban-áfával. Minőség-Töltő én 360° forgatható én Szélvédő]
Legutóbbi

hr-imotion Univerzális Gyors Vezeték nélküli Töltés 5W, 7,5 W, 10W tartó Okostelefonok Intézkedések a 57mm - 86mm [Célja, Németországban-áfával.

HUF 6952.50

A Това elérhető

Egy erős szívó láb lehetővé teszi, hogy egy rendkívül stabil tartsa a szélvédőn.Integrált labda-meg-aljzat közös a zárócsavart lehetővé teszi a 360° - os elforgatás.A magasság-állítható Vezeték nélküli Töltővel is lehet tökéletesen beállítani, hogy a különböző okostelefonok, mint például az Apple i Phone-8 / Xs / Xs Max / XR, Samsung Galaxy S9 / S10, valamint még sok más.Távolítsa el a Vezeték nélküli Töltőt a jogosult használni, mint egy töltőállomás az asztalán.Kimeneti teljesítmény 5 W 7.5 W 10 W (gyors töltés).univerzális megoldás : alkalmas szinte minden okostelefon - e, vagy a nélkül védőburkolat - csak győződjön meg arról, hogy a smartphone között 57mm, valamint 86mm széles.Szállítási terjedelem : hr-imotion okostelefon tartó vezeték nélküli töltő; dual USB autós töltő (1x Quick Charge 3.0 / 1x 2.4.); 3 kábel birtokosai. - alkalmas okostelefon szélessége 57 86mm - az Apple, a Samsung, a Huawei stb... (Csak a modellek vezeték nélküli töltés> - optimális látószög köszönhetően a 360° - os forgó zsanér Csapágy> - alkalmazható akár függőleges vagy vízszintes helyzetben - extrém erős & Magas minőségű tartót a szélvédőre, vagy más sima felületek - könnyű, gyors eltávolítása a telefon útján nyomógomb> - rögzítőkapcsokat végzett TPE anyag, megakadályozza a karcolások> - tapadókorong átmérő 70 mm - Bemeneti feszültség 5 V/2 A, 9 V/1.6 A - Kimeneti teljesítmény 5 W 7.5 W 10 W (Gyors feltöltés gyors-díj) - vezeték nélküli töltő modul is használható, külön-külön, otthon, az irodában stb. - USB-Adapter (quick Charge 3.0) tartalmazza> - beleértve a 3 kábelvezetés a rögzítés az autóba.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései