YASUOA Helyreállítási E-Gallér, a Macskák, Kutyák, Anti-Semmiből Falatot Nyalni PVC Lágy Felfújható Fánk Gallér, Ötlet Védelem a Közepes vagy Nagy Háziállatok Műtét Után, vagy Sebek (S Méret Csat)
Legutóbbi

YASUOA Helyreállítási E-Gallér, a Macskák, Kutyák, Anti-Semmiből Falatot Nyalni PVC Lágy Felfújható Fánk Gallér, Ötlet Védelem a Közepes

HUF 868.05

A Това elérhető

✤Kényelmes➜Ez a nagy kutya helyreállítási kúp egy puha, könnyű alternatívája a hagyományos e-gallér kúp.A hangulatos fleece a pet kényelem, ez lehetővé teszi, hogy a pet enni, inni, játszani, aludni rendesen.A puha e gallér illik itt a háziállat a nyakát majd fel lehet használni, a kutyák vagy a macskák. ✤Korlátozza, Harapás, majd Nyalogatni➜Hasonló a fánk párna, ez a puha, védő gallér megakadályozza, hogy a kutya vagy a macska, harapás vagy nyalogatja a műtét helyszínek, kiütések, háló, vagy a sebek alatt a fellendülés.Ez a felfújható gallér vastagabb, mint a hagyományos, így nehezebb a háziállatok elérni műtét helyszínek vagy seb a teste. ✤Állítható Illik➜Csak tekerje a kisállat gallér körül a pet nyakát állítja be a szíjat a fánkot, ha szükséges.Az e-nyakörv kutyák részére tervezték a csatot, hogy nem húzza a háziállatok szőre, állítható nyak méret, biztosítva, nagyon jó kis, közepes, vagy nagy háziállat. ✤Megakadályozza a Szivárgást➜Bizonyítékot az infláció, mosható–akkor fújjuk át a szivárgásmentes infláció szelep, amíg megtelik.Is, ki a cipzár, hogy vegye ki a légzsák, majd tisztítsa meg a kutya párna, ha szükséges. ✤Könnyen tárolható➜Ha nem használja hosszú ideig, vagy szeretné magával hozni, akkor üres a levegő könnyű tárolás, illetve folytatni.Termék leírás Funkció : 1. Funkció : A kis állat, nyakörvek kifejezetten a háziállatok viselni a műtét után, vagy betegség során, hogy megakadályozza őket abban, hogy vakarja sebek, érintett területeken, de még tudnak enni, inni, aludni rendesen. 2. Méret S : A nyak kerülete között állítható 17-30 cm-es (7 hüvelykes -12 cm).Vásárlás előtt, kérjük, az intézkedés a kutya nyaka kerülete, majd állítsa át az állítható csattal, illetve a biztonsági övet, hogy megfeleljen a pet. 3. Aranyos : elfogadja a népszerű fánk alakú, szürke, nagyon aranyos, nagyon alkalmas a barátok. 4. Szivárgásmentes, az infláció pedig mosható : akkor fújjuk át a szivárgásmentes infláció szelep, amíg megtelik.Is, ki a cipzár, hogy vegye ki a légzsák, majd tisztítsa meg a fánk légzsák, mint szükséges. 5. Könnyen tárolható : Ha nem használja hosszú ideig, vagy szeretné, hogy magaddal viszed, akkor üres a levegő könnyű tárolás, illetve folytatni.Műszaki adatok : Méret : A csomag mérete 12.7 * 12.7 * 1.3 cm, méret után az infláció 22*23*15 cm Anyag : Bélés környezetbarát PVC + kabát nyíró szövet Szín : szürke, zöld, Súly : 227 g Csomag tartalma : 1 darab a felfújható pet gallér.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései