Wddwarmhome Térdelő Ergonomikus Szék Irodai Ergonomikus Térdeplő Szék,a Hátsó Támogatás, Testtartás Nyak Masszázs Ortopéd Gerinc Fájdalom, Feszültség Enyhítésére (Szín : Rózsaszín)
Legutóbbi

Wddwarmhome Térdelő Ergonomikus Szék Irodai Ergonomikus Térdeplő Szék,a Hátsó Támogatás, Testtartás Nyak Masszázs Ortopéd Gerinc Fájdalom,

HUF 9652.50

A Това elérhető

[Állítható Magasság] : beállíthatja, Hogy a székbe, hogy a méret megfelel, akkor támogatja a legfeljebb 330 kg. (150 KG) (3 magasságokba állítható) Ez a szabályozhatóság, lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes helyzet, hogy önnek.Miután leült az ergonomikus szék, az a kérdés, hogy miért nem korábban. [Lrelieve Nyak & Vissza Munkában.] : Fáradt a nyakát, majd vissza fájdalom ül egy közönséges szék?A térdeplő szék győződjön meg róla, hogy üljön egyenesen, valamint enyhíti a nyakát, majd visszatért a fájdalom.Szintén a látás, az ülő helyzetben a gyermekek. [Designhumanized Design] : Ez a termék hozzáadott háttámla, ami több, ergonomikus.Hisz a tudományban, majd használja a tudományos módszerekkel, hogy a test a legegészségesebb, valamint a legtöbb kényelmes testtartás.Magasság állítható tehát, hogy a felnőttek, illetve a gyerekek is használhatják.fehérgalléros munkavállalók, akik hosszú órákat, akik szeretik, ha keresztbe a lábukat, míg a dolgozó, fiatal diákok, akik hosszú tanulmányi időszak, valamint a lean a hátukon, stb. [Különleges Kivitelezés] : Rozsdamentes acél felület + fa, gabona (ez a folyamat, technológia tartozó, a gyári teszi a termék tartósabb). [Garantálja A Minőségi Szolgáltatás] : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk bátran e-mailt.Mi fog válaszolni 24 órán belül.Meg kell teremteni a legmagasabb minőségi értékesítés utáni szolgáltatás.Szín : Rózsaszín.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései