PUTTIST Digitális Üzembe Tréner (Megjelenik Láb/Újratölthető) Az 1. Üzembe Távolság Mérő Golf, 3-putt Gyilkos ! A Nulladik Zöld.
Legutóbbi

PUTTIST Digitális Üzembe Tréner (Megjelenik Láb/Újratölthető) Az 1. Üzembe Távolság Mérő Golf, 3-putt Gyilkos ! A Nulladik Zöld.

HUF 30915.00

A Това elérhető

Hol a gyakorlat üzembe?Igazi zöld lesz a legjobb?. > Mindenki tudja, hogy a zöldek nem azonosak. >> De egy pár tudja, hogy a különböző vannak. >>> Vannak azonban szinte nincs golfozó, aki irányítani tudja a távolság, amelyet a különbség ismert.Távolság ellenőrzés a legfontosabb.A pontosság a következő.Nem hagyja abba a játékot játék a küldetést, mint a 7 véletlenszerű játék küldetések.Megértése, hogy a legjobb pontszámot a legfontosabb dolog PUTTIST.Nem csak egy játék, egy nap.Ennyi az EGÉSZ.Mérési Tartomány;.Irányított Riasztás, ha nem nyomja meg a középső!.Zöld sebesség is eltérőek a különböző feltételek a felület.Állítsa be az üzembe sebesség, hogy ezek az eltérések, hogy egy szabványos eszköz, hogy mennyiségileg összehasonlítani, elemezni az üzembe KELL.Most könnyen van egy sorozat, hogy a szabványokat, a láb, mint 10,20, 30 láb ( vagy mérő például 3,6 9 méter), hogy hasonlítsa össze az üzembe igazi, aki játszik ma.Ez a szabvány az úgynevezett Üzembe Méter.Nem kell visszahúzni a labdát.A mentés hatalmas idő, mint az igazi zöld.Rendkívül koncentrált, hatékony gyakorlat. 4 féle távolság megfelelő játékot.Kihívás a legjobb pontszám [7].Használja dugóval, hogy nem mozog a szám, hogy a padlón.Vagy használja a szőnyeg horgony, ha egy kemény padlón nem áll rendelkezésre.Lassú(~8), Átlagos(~10), Gyors(~12) zöldek állíthatja be a csúszó-kapcsolót.Fő testet. 5 méter.x 8" Mat.Töltő vagy Adapter.Kézikönyv.Stopper.Szőnyeg horgonyt.Lyuk Távolság Diagram(FP) HCD van egy egyedülálló funkció PUTTIST, amely sorozat számított lyuk méretét, mint a távolság a kapcsolatot a szem.A PUTTIST egy hordozható, újratölthető digitális üzembe támogatás, amely egy rendkívül innovatív smart érzékelő technológiát fejlesztett a koreai Advanced Institute of Science and Technology.Ez a világ első "üzembe mérő", amely segít a játékos az izomépítés memória következetesen roll a labdát távolságok között, 6ft, hogy 50ft használata közben csak mintegy 4 méter a tényleges üzembe felület.Biztos, hogy ugyanezt meg lehet tenni a gyakorlat green golf klub.De azok számára, akik nem rendelkeznek az ideje, hogy a rendszeres trek ki, hogy egy putting green, a PUTTIST a tökéletes solution.By felhasználásával egyedi, innovatív, Egy-Labda Megoldás,' golfozók most élesíteni következetesebb üzembe stroke bármely kívánt elhelyezés távolság azonnali visszajelzést - minden, anélkül, hogy hozza ide a labdát a lyukba.Képzeld el, az idő, az energia, te meg azzal, hogy nem kell járni, hogy a lyuk után gyakorló 45ft putt.Még jobb, ha jobb lenne képes arra, hogy maradjon a zóna, miközben a érzed a putt, szélütés, stroke után nem kell üldözni a golyó.Mi lenne az eredmény egy sokkal hatékonyabb, amivel ülés, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb hangsúlyt fektet a fontos szempontokat, a stroke, valamint a kapott távolság.A PUTTIST nem csak ad ilyen azt jelenti, hogy a gyakorlatban hatékonyan, de azt is előírja, célok, kihívások, hogy a gyakorlatban is érdekes, élvezetes a 4 féle játék küldetések.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései