VECH Elektromos Felmelegedés uzsonnás Doboz, Élelmiszer Fűtés 1,5 L 110V Otthoni Használatra Csatlakoztassa Ebéd Melegebb Hordozható Bento Box Ebéd Fűtés Cserélhető 304 Rozsdamentes Acél Tartály Élelmiszer Minőségű Anyag(Narancssárga)
Legutóbbi

VECH Elektromos Felmelegedés uzsonnás Doboz, Élelmiszer Fűtés 1,5 L 110V Otthoni Használatra Csatlakoztassa Ebéd Melegebb Hordozható

HUF 6399.00

A Това elérhető

Ez az Elektromos Ebédet készült élelmiszer minőségű PP anyag, valamint a 304-es rozsdamentes acél, amely környezetbarát, nem mérgező, ezért jó az egészségre.A rozsdamentes acél elektromos fűtés ebéd doboz eltávolítható, ezért nagyon könnyen tisztítható.Ott is egy egyedi doboz, ami nagyon kényelmes a különböző ételeket.Ezzel Xdeal Elektromos Ebédet melegebb, a hő, az étkezés az iskolában, hivatalban, vagy utazás közben.Támogatja 110 V otthoni használatra.Ez a magas hőmérséklet ellenállás, valamint az is nagyon tartós.Méret : 9.37 x 6.61 x 4.25 inch, Kapacitás : 1.05 L. Hordozható.Nagyon kényelmes, hogy a vacsora.A vízálló kivitel a csatlakozó port tartani a vizet, amíg nincs fűtés, nagyon biztonságos. 1.Ne helyezze a készüléket egy sterilizálás kabinet a fertőtlenítés. 2.Ne helyezze a készüléket egy mikrohullámú sütő fűtés. 3.Ne tegye a készüléket a hűtő hideg tárolás. 4.Ne merítse a fűtés, a víz tisztítására.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései