A DAL Gyerek Tricikli Baba Könnyű Kocsi Gyermek Kerékpár 1-3-6 Éves Gyermek Pedálos Tricikli Fiú Lány Tricikli játékautó (Szín : Rózsaszín)
Legutóbbi

A DAL Gyerek Tricikli Baba Könnyű Kocsi Gyermek Kerékpár 1-3-6 Éves Gyermek Pedálos Tricikli Fiú Lány Tricikli játékautó (Szín : Rózsaszín)

HUF 39274.20

A Това elérhető

♥ A [Silent Gumiabroncs : Csendes, kopásálló. ♥ [stabilitás, a háromszög] : stabil szerkezet, biztonságos. ♥ [csúszásmentes gumi : annak a lehetőségét, deformáció alacsony, használjuk a szúrás nehéz kereket. ♥ [Biztonságos PP anyaga : biztonságos szagtalan, használata PP anyag, erős ütésállóság, valamint a karcállóságért, valamint kopásállóság.BPA nem használt, biztonságos, szagtalan. ♥ [Slip-bizonyíték kezelni] : Gumi, csúszásmentes fogantyú teszi a baba kényelmesebb megragadni. ● mert a kerékpár nagyon biztonságos, könnyen hordozható, raktározás, annak érdekében, hogy biztosítsa a biztonságos a baba, már elintéztem, hogy ne essen csúszásmentes pedál, valamint a hátsó ülésen.Gondoskodni tud a baba bárhol, bármikor.Termék Neve : Gyermekek tricycle Age : 1-3-6 év oldmaterial : plastic Product súly : 4 kg Color : kék, pink Size : 310 X665 X485mm Product jellemzők : könnyű súly, rezgéscsillapító, kopásállóság.Megjegyzés : 1. gyártó ajánlásait az 1-6 éves, javasoljuk, hogy válassza ki a magasság a baba.2. ruházat, védőruházat, nem kell használni a tömegközlekedést.3. Kérjük, használja közvetlen felügyelete alatt egy felnőtt.4. Ha a gyerekek túl fiatal, vagy kiegyensúlyozatlan, amíg nincs egy jó irányítást a tricikli, a szülők nagyobb figyelmet kell fordítani a gyermekek.5. Amikor végre kézi mérések, mert a termék hibák szerepelnek, tricikli, csak egy kis színt.Ezt a terméket 1-3 Cm.Kérjük, a különböző kijelző, ami meg kell jegyezni, hogy lehet, csakúgy, mint a propsan napirendi pont jó is.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései