FOVKP Szitakötő Alakú Lámpa Kültéri Lámpa LED-es Kert Vízálló Fény Ereje Gyep Karácsonyi Dekoráció String Fény (Szín : Meleg Fény)
Legutóbbi

FOVKP Szitakötő Alakú Lámpa Kültéri Lámpa LED-es Kert Vízálló Fény Ereje Gyep Karácsonyi Dekoráció String Fény (Szín : Meleg Fény)

HUF 8788.50

A Това elérhető

Távolítsa el a csomagot, hogy minden jó állapotban.Állítsd össze a napelem, hogy a bölcsőtől a horgony spike.Kapcsolja be a Be/ Ki kapcsolót az alján, hogy A "be"Állásba.Nyomja meg a Mode kapcsolót, hogy ellenőrizzék napelemes kerti lámpák.A kert napelemes LED kerti világítás a megfelelő, biztonságos helyen.Akkumulátor : 1 Db Ni - MH akkumulátor, 600m Ah Napelem : 2 V, 100m A Töltési Idő : 6 - 8 óra munkaidő : 8-10hours( Állandó fényű mód); 10 - 15 óra( Vaku Mód) Üzemi Hőmérséklet : -20°C~+60°C, Teljes Hossz : 16.40 ft(4.8 m) Hossz között 2 blubs : 0. 33ft(0,1 m) Hossz a Napelem, hogy első tét : 6. 56ft(2m) Csomag Méret : 190*110*105mm Approx. 300g Csomag Tartalmazza : 1 x 20 LED Szitakötő Napenergia String Tündér Világítás 1 x 22cm Föld forog kockán 1 x Solar Panel 1 x Felhasználói Kézikönyv Használati Utasítás : 1. Távolítsa el a csomagot, hogy minden jó állapotban.2. Állítsd össze a napelem, hogy a bölcsőtől a horgony spike.3. Kapcsolja be a Be/ Ki kapcsolót az alján, hogy A "be"Állásba.4. Nyomja meg a Mode kapcsolót, hogy ellenőrizzék napelemes kerti lights5. A kert napelemes LED kerti világítás a megfelelő, biztonságos helyen.Megjegyzés : a napenergia string tündérfény távol a tűz vagy egyéb hőforrásnak.Válasszon egy puha földre, hogy álljon a spike be keresse meg a kerti tündér string fények.Kérjük, ne helyezze a vízálló kültéri string lámpa alatt az árnyékok az épületek, fák, falak.Kérjük, forduljon a kültéri napelemes string villanyt, majd állítsa be a fény módban töltés előtt.Javasolt a Kültéri Kerti lámpák, hogy teljesen fel van töltve az 12h az első használja.Kérjük, ne engedje, hogy gyerekek játszanak a horgony spike vége óta pont a karácsonyi beltéri lámpák éles.Specifikációk : Funkciók : Vízálló Technológia - A napelemes kültéri Karácsonyi Fények ellenáll mindenféle időjárás, beleértve a nagy mennyiségű eső, illetve hó, tökéletes Beltéri, mind kültéri dekoráció.Egyszerű kezelés & Telepítés - Két kapcsoló ( Power ON/ OFF& Fény Módban), két fény mód (pislákoló/folyamatos)+ Egy napelem a föld forog kockán.Tehát a napelemes kerti lámpák használata egyszerű telepíteni.Energiatakarékos & Környezetbarát - Beépített recha.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései