4 Csomag Hordozható Tabletta Esetben Két Méretben Utazási Tabletta Szervező Nedvesség Bizonyíték Kis Tabletta Doboz, Táska Zsebében, Aranyos Napi egy Tabletta Tartályt Tartsa Vitamin, Gyógyszerek, Kiegészítők (Blue & Rózsaszín)
Legutóbbi

4 Csomag Hordozható Tabletta Esetben Két Méretben Utazási Tabletta Szervező Nedvesség Bizonyíték Kis Tabletta Doboz, Táska Zsebében,

HUF 1348.65

A Това elérhető

A CSOMAG többek között : 2 db 8 rekeszes tabletta esetben (mérete 4.3"x3.5"x1.2"), valamint 2 db 3 rekeszes tabletta esetben (mérete 3.2", x2,.6"x1").Különböző utazási méret tabletta az esetben felel meg az igényeinek, tárolására, vagy a kezében mindenféle tablettákat.PRÉMIUM ANYAG : Az utazási tabletta jogosultja készült kiváló minőségű gabona rost, valamint élelmiszer minőségű pp anyag, 100% BPA mentes, tartós, masszív, nagyon biztonságos orvosi használatra, illetve tablettát, tároló.HORDOZHATÓ UTAZÁS : Mind a 4 csomag tabletta esetében hordozható utazási méret, tegye őket a táskájában, zsebében, hátizsákot vagy bőröndöt, így el tudja látni a tabletták könnyen, valamint nem elfelejteni bevenni a napi gyógyszer, vitamin vagy a halolaj.BIZTONSÁGOS DESIGN : A biztonságos zár tartsa meg a gyógyszeres dobozt csukva, még akkor is, ha a tabletta esetben a földre véletlenül, még zárva maradnak, biztonságosan.NEDVESSÉG BIZONYÍTÉK DESIGN : a megvastagodott szilikon gyűrű veszi körül, megakadályozhatja, hogy a tabletta a nedvesség, por, tehát friss tablettát minden nap búcsút nedves tablettát. √ Két ultra hordozható méret segít cipelni a napi gyógyszer vagy egyéb kisebb tételek. √ Készült, biztonságos, masszív, gabona rost anyag & élelmiszer minőségű műanyag. √ 3 vagy 8 rekeszes, valamint a címkék segítenek megszervezni a tabletták is. √ Szilikon tömítés gyűrű & biztonságos zár elérni nedvesség bizonyíték pedig zárva maradnak, biztonságosan. ● Biztonságos zár - tovább a tablettákat esik ki. ● Szilikon gyűrű - megakadályozza, hogy a tabletták a nedvességtől. ● Cserélhető fedelek - segít megszervezni a tablettákat.Nem csak tabletta az esetben is lehet egy többfunkciós tároló esetben tud ékszerek, fülbevaló, nyaklánc, kézműves, gyöngyök, csavarok, valamint egyéb kisebb tételek.Nagyon hasznos!!!.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései