Diyeeni szemetes zacskó,Háztartási Sima Pamut Tároló,Természetes, Környezetbarát Pamut Cucc Zsák Összehúzható Utazási Otthoni Használatra,Nagy Kapacitású,Védi Akadályozza a Szag(1520cm)
Legutóbbi

Diyeeni szemetes zacskó,Háztartási Sima Pamut Tároló,Természetes, Környezetbarát Pamut Cucc Zsák Összehúzható Utazási Otthoni Használatra,Nagy

HUF 970.65

A Това elérhető

Készült fehérítetlen természetes, környezetbarát pamut, hosszú használat, könnyen mosható.Nagy kapacitás miatt ez a táska tökéletes család, amely helyet takarít meg, de segít a ház tartsa tisztán.Különböző kapacitások, valamint méretben biztosítja az ön kényelmét.Védi akadályozza a szag.Szemetes zacskó segíteni akadályozza maradj tisztább, frissebb, szag, mert szennyes nincs közvetlen kapcsolatban az anyag a szennyestartó.Zárt zsinórral.A zsinóros bezárja a kábel zár tartja a dolgokat biztonságosan rögzítve.Sokoldalú funkciók.Ez a plusz háztartási szennyesét használható mosoda, kempingezés, tároló, szennyestartó bélés, vagy mint egy tökéletes segítője, amikor a költözés.Leírás : Ez a táska készült fehérítetlen természetes, környezetbarát pamut, hosszú használat, könnyen mosható.A nagy kapacitás miatt ez a táska tökéletes familieswhich helyet takarít meg, de segít a ház tartsa tisztán.Különböző kapacitások, valamint méretben biztosítja az ön kényelmét.A táska zárt zsinórral, amely megtartja a dolgok biztonságosan rögzítve, valamint védi akadályozza a szag.Ez a plusz háztartási szennyesét használható mosoda, kempingezés, tároló, szennyestartó bélés, vagy mint egy tökéletes segítője, amikor a költözés.Nagy otthoni használatra.Jellemzők : 1. Készült fehérítetlen természetes, környezetbarát pamut, hosszú használat, könnyen mosható. 2. Nagy kapacitás miatt ez a táska tökéletes család, amely helyet takarít meg, de segít a ház tartsa tisztán.Különböző kapacitások, valamint méretben biztosítja az ön kényelmét. 3. Védi akadályozza a szag.Szemetes zacskó segíteni akadályozza maradj tisztább, frissebb, szag, mert szennyes nincs közvetlen kapcsolatban az anyag a szennyestartó. 4. Zárt zsinórral.A zsinóros bezárja a kábel zár tartja a dolgokat biztonságosan rögzítve. 5. Sokoldalú funkciók.Ez a plusz háztartási szennyesét használható mosoda, kempingezés, tároló, szennyestartó bélés, vagy mint egy tökéletes segítője, amikor a költözés.Specifikáció : Anyag : Pamut Szín : Natúr Színű, Négy Méret : 10 * 12cm / 3.9 * 4.7 hüvelykes 15 * 20 cm / 5.9 * 7.9 colos 22 * 28 cm / 8.7 * 11.0 hüvelyk 30 * 40cm / 11.8 * 15.7 inch (opcionális) Tömeg : Kb. 15~60g Csomag Tartalmazza : 1 x Pamut Cucc Táska.

Az alapvető tulajdonságok

Material:
Cotton
Color:
Natural Color
Four Size:
10 * 12cm / 3.9 * 4.7inch
15 * 20cm / 5.9 * 7.9inch :
22 * 28cm / 8.7 * 11.0inch :
30 * 40cm / 11.8 * 15.7inch (optional) :
Product Weight:
Approx. 15~60g
Package Included:
1 x Cotton Stuff Bag :

A termék kiegészítései