Többfunkciós Visszapillantó Tükör Telefon tartó Autó - 360° Visszapillantó Tükör Telefon Mount, Okostelefon Állni, valamint a Jármű Hátsó Ülésen Mobiltelefon tartó Kompatibilis Mobiltelefonok (Egy-Zöld)
Legutóbbi

Többfunkciós Visszapillantó Tükör Telefon tartó Autó - 360° Visszapillantó Tükör Telefon Mount, Okostelefon Állni, valamint a Jármű

HUF 12258.00

A Това elérhető

✅【MAGAS MINŐSÉGŰ】 : készül az új ABS + fém anyag, tartós, nem könnyen karcolódik, stílusos megjelenés, design, könnyű telepíteni, egyszerű, praktikus. ✅【360-FOKOS ELFORGATÁS】 : Támogatás változtatni a Szög lesz, kényelmes, hogy beállítsa a szükséges navigációs Szög, könnyű vezetni,jobb tervez útvonalat.Meg lehet forgatni 360 fokban szabadon beállítható, hogy a különböző nézőpontból kell, hogy élvezze a legjobb vezetési élményt. ✅【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : beállíthatja a navigációs útvonal egyik kezével, hogy biztosítsa a biztonságos vezetés hagyja, hogy a család többi biztosított.Ez után lehet használni nyomja majd húzza ki, majd tárolható mögött a visszapillantó tükörben.Ez lehet rejtett, amikor nem használják, így nem zavarja a látványt, ami hatással lehet a vezetés biztonságát. ✅ 【Nyitó állítható】 : a megnyitón A támogatás állítható.A méret, szorító érzés a nyitó megfelelően lehet beállítani, hogy a saját igényeinek elforgatásával a forgó gombot a megnyitó. ✅【SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT】 : Lehet telepíteni a helyet, visszapillantó tükör,amely alkalmas arra, hogy az utasok tölteni unalmas utazási idő.Alkalmas a legtöbb mobiltelefont lehet használni, minden szélessége 51mm-87mm Kompatibilis mobiltelefonok eszközök.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései