Baba Autó hordtáska, Könnyen carring Hordozható munkavédelmi Beállítása Baba Csecsemő Utazási Autó Táska Fekete, Piszkos Ellenállás Csecsemő Autó(Kocsi 1175333)
Legutóbbi

Baba Autó hordtáska, Könnyen carring Hordozható munkavédelmi Beállítása Baba Csecsemő Utazási Autó Táska Fekete, Piszkos Ellenállás

HUF 2631.15

A Това elérhető

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. ❤【Munkavédelmi】 : Csecsemő Autó Utazási fedezet környezetbarát, nem mérgező anyag, Utazási fedezet biztonságos a használata. ❤【Állítható】 : Babakocsi hordozó Táska a vákuumzáras, állítható zár, ami könnyen elfér a legtöbb babakocsi. ❤ 【Oxford Anyagból】 : az Oxford anyaga erős, erős, Babakocsi, hordozó Táska lehet a babakocsi vagy babakocsi károsodás nélkül. ❤ 【Fekete Piszkos Ellenállás】 : Fekete Újszülött Babakocsi Travel Bag megakadályozhatja, hogy a babakocsit, vagy babakocsi attól, hogy piszkos. ❤【Összecsukható】 : A Babakocsi Travel Cover fogad el, összecsukható kialakítás, a táskát is lehet hajtani, amikor leszállt a repülőgép, vagy a busz, ami nagyon kényelmes.Leírás : szeretnéd, hogy válasszon egy kényelmes, Környezetbarát autó táska?Ez áll szépen.Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi, szeres, illetve elrejteni a táskát, amikor az utazás busszal vagy repülővel, majd vegye ki egyszerűen, ha szükséges.Ezzel a praktikus, kompakt utazási fekete táska képes megvédeni a babakocsi a szennyeződések, baktériumok.Illik a legtöbb babakocsi könnyen döntetlen-string bezárása, állítható zár.Jellemzők : 1. Oxford anyaga masszív, erős ahhoz, hogy fel ülőkocsik vagy babakocsi be anélkül, hogy eltörne.2. Fekete színű képes megvédeni babakocsik, vagy ülőkocsik attól, hogy piszkos.3. Környezetbarát, nem mérgező anyag biztonságos használata.4. Összecsukható design, akkor hajtsa be a táskát, amikor leszállt a repülőgép, vagy a busz, ami nagyon kényelmes.5. Ez a tétel megfelel az ügyfél követelmény tökéletesen, vagy választja a táska, esernyő babakocsi vagy a kocsi babakocsi.6. Illik a legtöbb babakocsi könnyen döntetlen-string bezárása, állítható zár.Műszaki adatok : Anyag : Oxford Color : Black Umbrella Babakocsi Táska, Méret : 114 * 30cm / 45 * 12inch Car Babakocsi Táska Méret : 117 * 33cm / 46 * 12inch Weight : 190g - 280g Pattern : Esernyő Babakocsi, Kocsi Babakocsi(Opcionális) Típus : Babakocsi Accessories Function : Tároló Baba Babakocsi, Ülőkocsik.Csomag Tartalmazza : 1 x Babakocsi Táska Only Note : Kérjük, kézmosó a táskát.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései