TLDFS 3 Rétegű Flanel Ékszerek Szervező Doboz, Nyakláncok, Fülbevalók Gyűrűk Kijelző Birtokos Esetben A Nők Nagy Kapacitású (Szín : Egy Méret
Legutóbbi

TLDFS 3 Rétegű Flanel Ékszerek Szervező Doboz, Nyakláncok, Fülbevalók Gyűrűk Kijelző Birtokos Esetben A Nők Nagy Kapacitású (Szín :

HUF 23722.20

A Това elérhető

1.A különböző rétegek lehetnek, lehet osztályozni az ékszerek szabadon. 2.Tartsa a ékszert tiszta, rendezett, de a kényelem az ön számára, hogy megtalálja őket. 3.Az ékszer Doboz a kiváló elrendezésű, vonzó megjelenésű, multifunkcionális szerkezet, jó kivitelezés. 4.Ez egy nagyszerű választás tárolásához a karóra, gyűrű, fülbevaló, fülbevaló, nyaklánc, karkötő, mandzsettagombok, valamint brossok, stb. 5.Ez is egy csodálatos ajándék a barátaim, a szerető vagy a család.Kedves vásárló,Üdvözöljük a "Jiao Jia Hui" bolt.A jelenléte a becsület.Az ön elégedettsége a mi törekvés.Az ön véleménye az irányt.Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk vásárolni.Sok ékszert tárolók üzletünkben.Dobozok, mindenféle remek tároló dobozok áll rendelkezésre, hogy válasszon, szívesen használja!Termékeink nagy ajándék rokonok, barátok, nagyon alkalmas ajándékok ünnepeket, születésnapokat, a felek.Ha tudni akarod, hogy több gyönyörű ékszer tároló doboz, akkor próbálja ki a legjobb vásárolni otthoni kiegészítők tárolására, napi kirándulás ékszer tároló, távolsági utazás tároló, valamint a teljes test tároló hogy megfeleljen az ön igényeinek különböző forgatókönyvek.Amellett, hogy a személyes használatra is alkalmas, mint egy ajándék.Termék Neve : Fa Ékszerek Box Product Anyag : Dió + Réz + Edzett Üveg Használata : Tárolja a gyűrűk, fülbevalók, karkötők, nyakláncok, stb.Emlékeztető : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín vásárlás előtt.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg. 2. A fenti adatok csak tájékoztató jellegű.A méret mért kézzel, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket az enyhe hibák, köszönöm.Megjegyzés : már elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink a legjobb minőségű termékeket.Lehet kapni bizalommal.Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy hiba 1~2 cm.Olyan tényezők miatt, mint a fény, a környezet, a szín a termék lehet némileg eltér a tényleges terméktől kapott.De ez nem befolyásolja a használatát.Kérem, legyen nyugodt vásárolni!Szolgáltatás : Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy a parancsot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi fog szolgálni téged teljes szívemből, s választ 24 órán belül, alig várom, hogy a látogatást újra.Szolgáltatás : Ha bármilyen kérdése van a termékekkel vagy a parancsot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi fog szolgálni téged teljes szívemből, s választ 24 órán belül, alig várom, hogy a látogatást újra.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései