AMAZ247 2. Generációs Echo Dot védőtok Echo Dot Gen 2, Alexa burkolata Táska, Doboz, Tartozékok, Fali Akasztóval Hurok (Fekete-Hook)
Legutóbbi

AMAZ247 2. Generációs Echo Dot védőtok Echo Dot Gen 2, Alexa burkolata Táska, Doboz, Tartozékok, Fali Akasztóval Hurok (Fekete-Hook)

HUF 1348.65

A Това elérhető

Jön egy 3 M Command Horog, világos szalag szerelje fel az Echo dot, anélkül, hogy bármilyen káros, hogy a fal felülete.Szerelje fel az Echo Pont 2. Genration a falon, a bútorok vagy a készülék bárhol lehet gondolni bármilyen magasságban minden szobában.( Echo Dot 2nd gen nem tartozék).Helyezze a Visszhang Dot gen 2 vízszintesen fogadni, illetve továbbítja az erősebb, több valósághű hangzás, mint közben, mint hogy Alexa felé, miközben beszél, hogy biztosan hallja jól.A Horog a klipek célja, hogy zárja be az Echo Pont biztonságosan, ugyanakkor nem zárja el a hang, vagy akár a kék fény Gyűrű.Az üreg maradt alatta az echo pont úgy működik, mint egy hangszóró dobozba, hogy Alexa hangja még jobb.Klasszikus Fogas ciklus működik, változik a mount készülék az ön választása, mint például a 3 M Command Horog, Világos Csík, hogy megvédje a fal felületét anélkül, hogy a fúrási lyuk.Jön a mind Fekete vagy Fehér színű választási fényű, megegyezik az Echo pont, 2. generációs tökéletesen.A Amaz247 Echo doe 2. generációs eset/fali fogas a legjobb választás szerelés a Visszhang Pont a falra, vagy ahova akarod.Jellemzők : 1. Szerelje fel az Echo Pont 2. Genration a falon, a bútorok vagy a készülék bárhol lehet gondolni bármilyen magasságban minden szobában.2. Helyezze a Visszhang Dot gen 2 vízszintesen fogadni, illetve továbbítja az erősebb, több valósághű hangzás, mint közben, mint hogy Alexa felé, miközben beszél, hogy biztosan hallja jól.3. A Horog a klipek célja, hogy zárja be az Echo Pont biztonságosan, ugyanakkor nem zárja el a hang, vagy akár a kék fény Gyűrű.4. Az üreg maradt alatta az echo pont úgy működik, mint egy hangszóró dobozba, hogy Alexa hangja még jobb.5. Klasszikus Fogas ciklus működik, változik a mount készülék az ön választása, mint például a 3 M Command Horog, Világos Csík, hogy megvédje a fal felületét anélkül, hogy a fúrási lyuk.6. Jön a mind Fekete vagy Fehér színű választási fényű, megegyezik az Echo pont, 2. generációs tökéletesen.Ez kell a Visszhang Pont 2. generáció!( Echo Pont nem tartozék).

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései