20 Db 3 Méret Karácsonyi Szalagok a Kézműves Ünnep Nyomtatott Grosgrain Organza, Szatén Szalagok Fémes Csillogás Szövet Szalagok Tömeges Ajándék Csomagolás Íj(20x2yd)
Legutóbbi

20 Db 3 Méret Karácsonyi Szalagok a Kézműves Ünnep Nyomtatott Grosgrain Organza, Szatén Szalagok Fémes Csillogás Szövet Szalagok Tömeges

HUF 1748.25

A Това elérhető

poliészter, nylon, szatén. ❤Mennyiség : 20 különböző stílusok, 2 udvar minden stílus, összesen 40 méterre, mind a színek, illetve a design nagyon buautiful. ❤Méret : 3 méretben választja, 0.39" széles, 15 stílusok, 0.59" széles, 2 stílusok, 0.98" széles, 3 stílusok.Ami könnyen találkozhatunk a különböző igényeket. ❤Karácsonyi Design : Ajándék csomagoló szalag vagy nyomtatott Karácsonyi elemek, mint a hópehely, karácsonyfa, Karácsonyi kalap, Boldog Karácsonyt stb.Nagy, széles körű art kézműves projektek. ❤A széles körű Alkalmazás : az Összes Karácsonyi szatén szalagok fényes, élénk, vibráló, így kiváló választás minden alkalomra a Karácsonyi díszek.Tökéletes DIY kézműves, haj íjak, fülbevaló, nyaralás, buli ajándék csomagolás, ékszer kellékek, Karácsonyi íjak stb. ❤MEGJEGYZÉS : EZEK A SZALAGOK NEM JÖN TEKERCSBEN.VOLTAK TEGYE LAKÁS A CSOMAG.A Karácsonyi sorozat szalagok elfogadja, piros, zöld, arany, ezüst, mint a fő szín a Karácsony, a mérkőzés Karácsonyi eleme, hogy az ünnepi hangulatot intenzívebb.Elfogadja szál, magas sűrűségű szalag nyomtatási használni, mint az alsó öv , arany bélyegzés vagy egyéb folyamatok, amelyek sima, ránc-ellenálló, nem könnyű, hogy nyomorék is kényelmes kézi érzem teszi a szalag teljes jelentésű. 15 stílusok, 3 szélességben ( 0.39" 0.59" 0.98" ) közül választhat, amelyek növelhetik a textúra, hogy a Karácsonyi öltözködés egy áldás a szeretet.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései