Háztartási Dustpans 2db Seprűt Meg Lapátot Öltöny Összecsukható Kombinált Állítható Multifunkciós Padló Seprű, Illetve Szemetes Háztartási Meghatározott Hatékony, Nagy Terület Tisztítása (Színe : Fehér)
Legutóbbi

Háztartási Dustpans 2db Seprűt Meg Lapátot Öltöny Összecsukható Kombinált Állítható Multifunkciós Padló Seprű, Illetve Szemetes Háztartási

HUF 12668.40

A Това elérhető

Felfüggesztés Design : Felfüggesztés design, kényelmes tárolás helytakarékos.Meghatározott Kombináció : A termék egy készlet kombináció, beleértve a seprűt, s szemetes konténert.Több Funkciók : Ez nem csak söpörni a hasadékok, a fürdőszoba, a pulton medence, hanem kaparja az üveget.Akár konyhai kütyü, haj, a nappaliban, vagy a kerti levelek, gyorsan összegyűjti őket.Ez nem csak használható konyha , söpörje szőnyeg, padló , pet-ház , haj, stb., de az is lehet használni, iroda, előtér, garázs, kert, otthon van a szabadban.Termék neve : Broomhint : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, hiba 0-5cm fog bekövetkezni.2. Kivéve elemek más, mint a termék jelenik meg a termék fotó.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mérve, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be ezt a boltot, nem lesz sok termékeket a referencia.A csomag tartalmazza : 1 * (seprű +lapát) Egyszerű stand-up tárolás, mentés, a tér könnyen mozgó.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései