Max & Marlow Modern háromszintű Macska Fa (90-108) | Állítható, padlótól a mennyezetig, a Multi-Level Macska Torony | Nagy Hegymászás, ázsiai díszmadár, vagy Karcolás | Illik 7.5-9 Méter belmagasság, Szürke (4310301)
Legutóbbi

Max & Marlow Modern háromszintű Macska Fa (90-108) | Állítható, padlótól a mennyezetig, a Multi-Level Macska Torony | Nagy Hegymászás,

HUF 6912.00

A Това elérhető

ÓRA SZÓRAKOZÁS VAGY PIHENÉS : A Max & Marlow Modern háromszintű Macska Fa, fogja a macskát, megszállt az óra, hogy több helyen, hogy sügér!A macska tevékenység fa lehetővé teszi, hogy a macskák biztonságosan, természetesen karcolás, mászni, egyszerűen társalgó körül a 3 különböző sügér platformok.BIZTONSÁGOS, TARTÓS szerkezet : EGY erős alap, valamint a mennyezeti csatlakozó tenson rúd biztosítja hozzá a stabilitás, a kedvtelésből tartott, mint egy biztonságos felszínre, hogy a tíz körmömmel!Macska tornyok segít megakadályozni, hogy a macska a káros otthon bútor.ILLIK A DEKORÁCIÓ : egy semleges szürke szín, a modern macska fa illik bármilyen szoba dekoráció.Mert a macska a fa kompakt kialakítás, illeszkedik nagy a szobák sarkaiban, anélkül, hogy egy szem-fáj. "IDEÁLIS MINDEN MACSKÁK : A macska a fa ideális minden beltéri macska fajták, cica, akár 20 kiló! ". "ILLIK LAPOS MENNYEZET KÖZÖTT 7' 5"" - 9' MAGAS : A padlótól a mennyezetig érő macska tevékenység fa beállítható a magasság 90"" 108"," míg minden sügér platform intézkedések 17"" x 10.625"" (Hosszúság x Szélesség).Ez a szőnyeg macska fa nem alkalmas boltíves vagy katedrális mennyezet. ".

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései