SLATIOM Többfunkciós, Összecsukható Tér Párna Pet Kanapé Vízálló Többcélú Puha Kutya Ház Mat Kennel (Szín : G, Méret : X-Large)
Legutóbbi

SLATIOM Többfunkciós, Összecsukható Tér Párna Pet Kanapé Vízálló Többcélú Puha Kutya Ház Mat Kennel (Szín : G, Méret : X-Large)

HUF 54000.00

A Това elérhető

A többfunkciós párna puha, kényelmes, de kényelmes, hogy feküdjön le.Utánzás szarvasbőr bársony-puha, kényelmes, könnyen tisztítható.A kis por, csak törölje le nedves törlőkendő.Öt elegáns, egyszerű színek összesen.Ez a nyomás-ellenálló, nem deformált, kényelmes, jól alszik.Leírni : A multifunkcionális párna puha, kényelmes, de kényelmes, hogy feküdjön le.Utánzás szarvasbőr bársony-puha, kényelmes, könnyen tisztítható.A kis por, csak törölje le nedves törlőkendő.Öt elegáns, egyszerű színek összesen.Ez a nyomás-ellenálló, nem deformált, kényelmes, jól alszik.Termékleírás : Funkciók : Breathable Pattern : hard Type : Mattress Material : utánzás szarvasbőr velvet Weight : 600-1800g Size : S/M/L/XLPackage tartalma : 1*pet mattress Notice : Kérjük, hogy egy hiba a 2-4cm.Mivel a kijelző pixel, világos, lehet, hogy egy kis színt különbség.Kérjük, fontolja meg, hogy mekkora a kutya, ha a döntést.Ha ez a méret a kutya szereti, kérjük rendelés egy nagyobb méretű, több legyen a hely.Ha kétségeid vannak, kérjük, nagyítás!Alkalmas a kedvtelésből tartott macskák, kutyák, vagy a nyulak.

Az alapvető tulajdonságok

Features:
Breathable
Pattern:
hard
Type:
Mattress
Material:
imitation deerskin velvet
Weight:
600-1800g
Size:
S/M/L/XL
Package includes:
1*pet mattress
Notice:
Please allow an error of 2-4cm. :
Due to the display pixels and light, there may be a slight color difference. :
Please consider the size of your dog when making a decision. If this is the size your dog likes, please order a larger size to get more space. If in doubt, please zoom in! :
Suitable for pet cats, dogs or rabbits . :

A termék kiegészítései