A gyerekek Haj Vágás Cape Esernyő Köpeny Haj Catcher Fodrász Fodrász Készlet Szalon Haza, a Stylist Használja (0-7 Év, Piros Virágos)
Legutóbbi

A gyerekek Haj Vágás Cape Esernyő Köpeny Haj Catcher Fodrász Fodrász Készlet Szalon Haza, a Stylist Használja (0-7 Év, Piros Virágos)

HUF 403.65

A Това elérhető

❤A nyitó hossza a nyak a hajvágás cape esernyő 25.6 cm.Könnyebb a babát, hogy fel a fejét, nem korlátozza a baba.A 360 fokos mély groove nem kapcsol ki. ❤A hajvágás bib készült sima, vízálló anyagból, hogy miután a baba haját vágják, a bib még mindig tiszta, nem hagyja törött haj.Hajvágás cape összecsukható, könnyű tárolni.Csomagolás után, a mérete 13.8 hüvelyk, valamint az egységes súlya 50g. ❤A meghosszabbított Tépőzáras horog-es loop design a gyerekek haj vágás cape esernyő állítható a méret beállítása, hogy a nyak kerülete a baba, ami kényelmesebb a babának.Gyönyörű hemming varrás a folyamat nem fog levenni a szál. ❤Az új vágás köpeny kötény, a vállak célja szerint a gyermek alakja, amely megoldja a hiányosságokat a közös hajvágás bib.Alkalmas a baba fodrász ruhát, a baba kényelmes, az anya aggódni. ❤A szélén a hajvágás esernyő cape körülbelül 6 cm-re az alsó, a medence, valamint a kapacitás nagy.Még akkor is, ha a baba a szülők levágták a haját, ezt a kapacitást képes befogadni a hajat vágni.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései