27 Csomag 9 Csomag Esküvői Vászon Smink Táska Arany Glitter -9 Pack Selyem Szatén Hajgumit Haj Nyakkendő-9 Pack Rose Gold Szerelem Csomó Karkötő-Leánybúcsú Ajándék -Koszorúslány Fél Szívességet.
Legutóbbi

27 Csomag 9 Csomag Esküvői Vászon Smink Táska Arany Glitter -9 Pack Selyem Szatén Hajgumit Haj Nyakkendő-9 Pack Rose Gold Szerelem

HUF 6208.65

A Това elérhető

☆【Érték Csomag】 : 1 menyasszony smink táska,8 menyasszony törzs smink táska, 9 rose arany karkötő, 1 fehér hajpánt, hogy a menyasszony, 8 fekete haj zenekarok a menyasszony törzs.Ez egyértelműen a legfényesebb ajándék az esküvőn. ☆【Magas Minőségű&Újrafelhasználható】 van : A smink táska intézkedések 8.7 x 6.3×2 cm.Ezek a kozmetikai táskák nyomtatott arany betűtípusok, valamint a párosított-val fém cipzár, a tartósság.Ez a kozmetikai táska van elég kapacitás, hogy a kozmetikumok, krémek, haj zenekarok, illetve szövet csomag.Ők újra fel lehet használni, illetve hajtogatott lapos, az egyszerű tároláshoz. ☆【Elég Fejpánt Karkötő】 : az Egyes fejpánt díszített különleges gyémánt kártya nyomtatott rose arany fólia szót, hogy "nem tudom Megkötni A Csomót Ki".Ezek a fejpánt anyaga szatén ruha, jó rugalmasság, a rugalmasság, elég könnyen fel -, illetve vegye le, majd gondoskodni a hajad.Ezek az aranyos karkötő állítható méretű, illetve úgy néz ki, szuper aranyos a csukló is. ☆【Tökéletes Ajándék 】:Szuper ajándékok menyasszony, menyasszony, koszorúslány, menyasszony kíséretét, a vendégek pedig a lánybúcsú, lánybúcsú buli, esküvő, party, buli, eljegyzés, buli, valentin nap, nászút, illetve egyéb mérföldkő a pillanatokat. ☆【Szolgáltatás】:Ezek a termékek kézi csomagolása,ha hiba van a termék, amit kapott, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben, hogy fogjuk megoldani, amint lehetséges. 【Érték Csomag】 : 1 menyasszony smink táska,8 menyasszony törzs smink táska, 9 rose arany karkötő, 1 fehér hajpánt, hogy a menyasszony, 8 fekete haj zenekarok a menyasszony törzs.Ez egyértelműen a legfényesebb ajándék az esküvőn.Szuper ajándékok menyasszony, menyasszony, koszorúslány, menyasszony kíséretét, a vendégek pedig a lánybúcsú, lánybúcsú buli, esküvő, party, buli, eljegyzés, buli, valentin nap, nászút, illetve egyéb mérföldkő a pillanatokat.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései