Napelemes Lámpák Kültéri,6db Napenergia Mozgásérzékelő Világítás 100 LED,Biztonsági Fal Éjszakai Fény,IP65 Vízálló Vezeték nélküli Lámpák 3 Kapcsoló Mód az Udvaron,Lépcsők,Garázs,Kerítés,Tornác(6 db)
Legutóbbi

Napelemes Lámpák Kültéri,6db Napenergia Mozgásérzékelő Világítás 100 LED,Biztonsági Fal Éjszakai Fény,IP65 Vízálló Vezeték nélküli

HUF 4041.90

A Това elérhető

✿ Szuper Fényes Napenergiával Működő Lámpák : Ez a napelemes lámpák felszerelt 100 szuper fényes LED, gyöngyök, kiváló világítás 1000 lumen, amely sokkal világosabb, mint más hasonló LED napelemes lámpák. ✿ 3 Intelligens Világítási Mód : ①Strong fény érzékelő mód, ② Halvány fény érzékelő mód, ③ Dim hosszú fény mód.Válassza ki a különböző módok, a különböző forgatókönyvek az ön igényei szerint,, amely teljes mértékben megfeleljen az ön igényeinek. ✿ Időjárás Ellenállás : Az egység készült nagy hatású, ABS, amely ellenáll a hó, eső, más extrém időjárási körülmények között.IP65 vízálló, valamint többrétegû, napenergiával működő lámpák, alkalmas a legtöbb fajta weathers. ✿ Kényelmes a Használata : Kompakt kialakítás megkönnyíti, hogy a falra két tartalmazza a csavarokat.Mivel ezek vezeték nélküli telepítheti ezeket a fényeket bárhol, legyen az kerti kapu, műút, kerítés, terasz vagy kert. ✿ Legjobb Után-Szolgáltatás : 100% kielégülést okoznak, valamint Pénz-visszafizetési garancia : vállaljuk a felelősséget a termék ügyfél-elégedetlenség.Ha nem elégedett a Napelemes lámpák kültéri, csak vissza őket követő 30 napon belül a teljes vételárat, vagy egy új csere.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései