A dal Rádió Szórólap Tricikli Baba Kocsi Kerékpár Multi-Function Tricikli Napellenző Biztonsági Őr Fiú, Lány Játék, Gyermek Ajándék (Szín : Arany)
Legutóbbi

A dal Rádió Szórólap Tricikli Baba Kocsi Kerékpár Multi-Function Tricikli Napellenző Biztonsági Őr Fiú, Lány Játék, Gyermek Ajándék

HUF 43097.40

A Това elérhető

♥[3, 1] : 3 in 1 alkalmas 1-3-6 éves baba, akkor használja hosszú ideig, mint a gyermek növekszik. ♥[3 gear alkalmazkodási napellenző] : lehet, árnyékos, illetve védett módosításával, valamint a multi-angle. ♥[A hátsó kerék dupla fék design] : Megakadályozzák, hogy a földcsuszamlás, a kocsi, valamint a dupla fék, hogy megakadályozzák a földcsuszamlás baleset történik, a parkolás biztonságosabb. ♥[Biztonsági Kerítés] : biztonsági öv, illetve védőrács kialakítás védi a babát. ♥[Kényelmes ülés] : U-alakú kialakítás, kényelmes szállítására, valamint baba anatómiai, lélegző, kényelmes. ● mert a kerékpár nagyon biztonságos, könnyen hordozható, raktározás, annak érdekében, hogy biztosítsa a biztonságos a baba, már elintéztem, hogy ne essen csúszásmentes pedál, valamint a hátsó ülésen.Gondoskodni tud a baba bárhol, bármikor.Termék Neve : Gyermekek tricycle Age : 1-3-6 év old Material : szén-steel Product súly : 13 kg Color : piros, arany, purple Size : 101 X52 X103 CMProduct jellemzők : könnyű súly, rezgéscsillapító, kopásállóság.Megjegyzés : 1. gyártó ajánlásait az 1-6 éves, javasoljuk, hogy válassza ki a magasság a baba.2. ruházat, védőruházat, nem kell használni a tömegközlekedést.3. Kérjük, használja közvetlen felügyelete alatt egy felnőtt.4. Ha a gyerekek túl fiatal, vagy kiegyensúlyozatlan, amíg nincs egy jó irányítást a tricikli, a szülők nagyobb figyelmet kell fordítani a gyermekek.5. Amikor végre kézi mérések, mert a termék hibák szerepelnek, tricikli, csak egy kis színt.Ezt a terméket 1-3 Cm.Kérjük, a különböző kijelző, amely sho.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései