Kutya Hám, nem Húzza PET Heveder (2 Öv Klipek), Állítható Párnázott Kutya Mellény, Vízhatlan Fényvisszaverő Nem Blokkolja pet Oxford Mellény (Könnyen Fel, majd vedd Le) (Narancssárga, Közepes)
Legutóbbi

Kutya Hám, nem Húzza PET Heveder (2 Öv Klipek), Állítható Párnázott Kutya Mellény, Vízhatlan Fényvisszaverő Nem Blokkolja pet Oxford

HUF 1078.65

A Това elérhető

1.Fényvisszaverő csík teszi éjszaka utazás biztonságosabb : Add szemet gyönyörködtető fényvisszaverő csík mentén, a heveder, séta a kutya, éjjel, járművek, gyalogosok lehet tisztán látni, hogy megvédje a biztonsági kutyák. 2.Könnyű viselet & állítható : Ez a pet heveder egyszerű design, de gyorsan snap csatok, amely könnyűvé teszi, hogy vedd fel, vedd le. 3.Könnyű, légáteresztő belső, szabad a rabságból unalom. 4.Egész napos Kényelem : A high-end hám tökéletes a napi séta, futás, túrázás, képzés, vadászat, szabadtéri élményfürdő többet!. 5.100% NAGY ÉLMÉNY : elkötelezettek Vagyunk, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű termékek, valamint a legjobb vásárlási élmény.Ha bármilyen probléma, vagy nem teljesülnek semmilyen módon, így biztosítja a legjobb megoldás, minden kérdés megoldódik 24 órán belül. 360 fokos illeszkedő védelem - minden-kerek három-dimenziós védelem, még a részleges nyomás, enyhíti a nyomást, arc puha illeszkedő, csökkenti a kutya robbanás kárt Puha pet feszültség öv, közel az irányítást a kutya viselkedését, biztonság fokozása A kutya a legjobb barátunk.Ha egyedül vagy, mindig is az lesz velünk.Szerintem mindenképpen válassza a legjobb ajándék ez.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései