GYMEIJYG Hegymászás Nettó, Lépcső Védőrács Anti-Őszi Nettó Poliészter Gyermek Biztonsági Háló Újrafelhasználható Szabadtéri Kender Kötél Dekoráció Nettó (Szín : Multi-színes-10mm, Méret : 1x15m)
Legutóbbi

GYMEIJYG Hegymászás Nettó, Lépcső Védőrács Anti-Őszi Nettó Poliészter Gyermek Biztonsági Háló Újrafelhasználható Szabadtéri Kender

HUF 46261.80

A Това elérhető

[Kötél Háló anyaga]Készült nylon kötél, fonott pedig szigorodtak.Egyszerű, szép, erős, ütésállóság, magas hőmérséklet ellenállás. [Dekoráció Net] megakadályozhatja, hogy a tárgyak, gyerekek, stb.alá, amely jó biztonsága, védelme, a járókelők a véletlen sérüléseket. [Fali Dekoráció] halászhálók nagyon szép fali díszek.Használhatja, mint egy fénykép fal együtt a képeket, csak tedd a kedvenc képek vagy dekoráció a nagy halászháló. [Alkalmazások] elemet Alkalmas épület biztonsági védelem, futballpálya, mező kerítések, erkélyek, lépcsők, biztonsági, dekoráció, stb. [Könnyen használható] lehet törölni közvetlenül egy törülközővel, szappannal, vagy lehet mosni közvetlenül.Ez lehet összecsukható, tárolt, ha nem használja. ★Esik védelem, puha anyag, könnyű háló, többrétegű szövés, gyönyörű vezeték, jó kivitelezés.★Alkalmas a különböző jelenetek, lépcsők, erkélyek, óvodák, vidámparkok, nyilvános létesítmények, stb., lehet használni, hogy megvédje a biztonsági babát.★Biztonság : a Sok gyermek, valamint a háziállatok véletlenül esik le a földszintre, tudassa velünk, hogy a gyermekek biztonságát, illetve háziállatok nem lehet figyelmen kívül hagyni.★Termék neve : Anyag : Polyester Spacing : 15 CMRope vastagság : 4/6/8/10mm Size : (testreszabható)★Csomagolás a következőket tartalmazza : -1x Climbing nettó★Biztonsági emlékeztető : Kérjük, ellenőrizze a biztonsági háló rendszeresen, hogy megakadályozzák a rejtett veszélyek által okozott különböző külső tényezők, illetve az emberi tényezők, majd cserélje ki egy időben.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései