Szopja Ujját Abba az Őr, Élelmiszeripari Szilikon, Könnyen Használható, Kényelmes Viselet Ergonomikus Köröm Harapós Megelőzés Készlet Utazási Gyerekeknek(mutatóujj típus)
Legutóbbi

Szopja Ujját Abba az Őr, Élelmiszeripari Szilikon, Könnyen Használható, Kényelmes Viselet Ergonomikus Köröm Harapós Megelőzés Készlet

HUF 1605.15

A Това elérhető

Védeni Ujjak : Szopja ujját abba az őr segíthet a babák búcsút a rossz szokása, hogy harapni a kezét védeni a ujjai a bajtól.Élelmiszeripari Minőségű Szilikon : Baba ujját őrök készült élelmiszeripari szilikon, biztonságos, nem mérgező, alkalmas a babák harapni, illetve szopni.Kényelmes viselet : Baba teethers fájdalommentes, valamint korlátlan viselni, így lehet viselni minden nap anélkül, hogy kényelmetlen érzés.Egyszerű használat : A baba teether könnyű viselet, könnyen használható, alkalmas a mutatóujj, használata nagyon kényelmes.Ergonomikus kialakítás : A teether fogad el egy új, ergonomikus kialakítás, amely könnyen megszabadulni a szokás 60 nap, vagy kevesebb.Szolgáltatás : 1. Ergonomikus Kialakítás : Az ujját őr fogad el egy új, ergonomikus kialakítás, amely könnyen megszabadulni a szokás 60 nap, vagy kevesebb.2. Kényelmes Viselet : Baba ujját őr fájdalommentes, valamint korlátlan viselni, így lehet viselni minden nap anélkül, hogy kényelmetlen érzés.3. Könnyű Használat : A gyerek ujját őr könnyű viselet, könnyen használható, alkalmas a mutatóujj, használata nagyon kényelmes.4. Védeni Ujjak : Szopja ujját abba az őr segíthet a babák búcsút a rossz szokása, hogy harapni a kezét védeni a ujjai a bajtól.5. Élelmiszeripari Minőségű Szilikon : Baba ujját őrök készült élelmiszeripari szilikon, biztonságos, nem mérgező, alkalmas a babák harapni, illetve szopni.Specifikáció : Elem Típus : Szopja Ujját Abba Guard Material : Silicone Style : mutatóujját típus Csomag Lista : 1 x Baba Szopja Ujját Guard1 x Heveder 1 x Tároló Doboz.

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Sucking Stop Finger Guard
Material:
Silicone
Style:
Index finger type
Package List:
1 x Baby Sucking Finger Guard :
1 x Strap  :
1 x Storage Box :

A termék kiegészítései