ALICED Törölközőt Gyűrűk, Fürdőszoba, Törölköző Vasúti Falra Szerelt Öntapadó Műanyag Kimosni a Törülközőt Fürdőszoba Rack, Egyetlen törülközőtartó, Falra Szerelhető (Szín : én)
Legutóbbi

ALICED Törölközőt Gyűrűk, Fürdőszoba, Törölköző Vasúti Falra Szerelt Öntapadó Műanyag Kimosni a Törülközőt Fürdőszoba Rack, Egyetlen

HUF 1431.00

A Това elérhető

✔【Törölköző tartó anyag】A törölközőt gyűrű műanyag, ami egészséges, környezetbarát, nem mérgező, anti-korróziós, vízhatlan, kopásálló, tartós, pedig jó teherbíró tulajdonságok. ✔【Törölközőt Polcon, Gyönyörű kivitelezés】Falra szerelhető törölközőtartó, gyönyörű kivitelezés, nem fáj a kezed, a különböző stílusok érhetők el, kényelmes, praktikus. ✔【Törülközőtartó telepítési módszer】konyha, fürdőszoba kettős célt törölköző tartó, nem nyomot, köröm-ingyenes telepítési módszer, szilárd adszorpciós, nem kár, hogy a fal, kényelmes, gyors telepítés. ✔【Törölközőt gyűrű alkalmas a jelenet】Ez a törülköző áll fel lehet használni olyan helyeken, ahol törölköző kellene akasztani, mint például a fürdőszoba, hálószoba, szálloda, illetve lakossági konyha. ✔【Értékesítés utáni szolgáltatás】Ha nem elégedett a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, Mi lesz az ön számára a 100% - os hozam/csere/visszatérítés a szolgáltatás, kérem, nyugodjon venni, az elégedettség a legnagyobb cél. ▶Tökéletes fürdőszoba kiegészítők, olyanok, mint egy nagy tároló asszisztens a fürdőszobában, előszobában, konyhában, hálószobában.▶A törülközőtartó lehet akasztani, megszervezni az arcát, törölköző, fürdő, törölközőt, ruhát, hát a fürdőszoba, erkély vagy konyhában, Ez egy egyszerű, gyönyörű, gyakorlati törülközőtartó készült tartós anyagokból.▶Használja a mellékelt szerelési alkatrészek, könnyen telepíthető a törülközőtartó, ahol szükség van rá, hogy helyet takaríthat meg.Termék neve : Törölköző rackmaterial : plastic Color : mint shown Size : mint látható, a picture Number réteg : 1 layer Installation módszer : ingyenes lyukasztó installation Purpose; háztartási falra szerelhető shelf Practical jelenet : mosogató/mosdó/konyhai/wc-vel, stb.Stílus : modern, egyszerű,▶▶Megjegyzés : Ez a termék csak eladja törölközőt állványok (törölköző nemtartalmazza)▶▶▶Emlékeztető : ☛1. Mivel a különböző fényerő a számítógép-monitor, a fény, a szín, a termék kissé eltérhetnek a kép☛2. A méret kézzel mért hiba 1-3 cm.☛3. Isten hozott ebben a boltban vesszük az őszinteség, mint üzleti filozófiánk, valamint szolgálja az ügyfelek, mint a célunk, így élvezheti kielégítő, értékesítési szolgáltatás☛☛vagyok, nagyon bízik abban, hogy a minőségi termékek.Bármilyen okból elégedetlen ezt a tranzakciót, kérlek, mondd el, mi lesz a helyes kezelés, teljes visszatérítést vagy szabad helyettesítője, nem számít, hogy melyik tetszik.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései