Szépség Szett 12db Rajzfilm körömvágót meghatározott Pedikűr Ollós Csipesz Kés Fül vegye Utility körömvágót Készlet Rozsdamentes acél körömápolási Eszköz Pedikűr Érdekel (Szín : a Kerékpározás medve)
Legutóbbi

Szépség Szett 12db Rajzfilm körömvágót meghatározott Pedikűr Ollós Csipesz Kés Fül vegye Utility körömvágót Készlet Rozsdamentes acél

HUF 8716.95

A Това elérhető

Ideális ajándék : kiváló személyes manikűr-pedikűr készlet, elegáns, praktikus, alkalmas családi, baráti, hanem egy nagy ajándék, hogy a család meg a barátok. 100% vadonatúj, jó minőségű.Egyszerű, elegáns táska 12pc manikűr készlet.A legjobb minőségű, mint a személyes manikűr / köröm szett.Nagy utazás, illetve a mindennapi életben.A termék Típusa : körömvágót Set Material : Rozsdamentes steel Color, mint shown Packing tartalma : 16 db/set Features : ívelt élek, magas keménységű, korrózió resistancenote : 1. Vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze a színét, méretét.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. A különböző monitorok, kérjük, vegye figyelembe, hogy lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézi mérés, a hiba 1-3 cm-es, kérem, engedje meg, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb szolgáltatásokat vagy termékeket.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, nem lesz sok termékeket, a referencia, a logisztika, általában akkor a hajó belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.Könnyű, ez lehet telepíteni, szinte minden divat táska/válltáska, nagyon alkalmas az utazás, vagy haza.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései