LUXMAX Gazdaságos, Praktikus Falra Szerelhető Hajszárító Tároló Állvány Szervező, Wc, Hajszárító Rack Ingyenes Lyukasztó Légcsatorna Műanyag Rack Négy Szín,B-Kék (Szín : Kék)
Legutóbbi

LUXMAX Gazdaságos, Praktikus Falra Szerelhető Hajszárító Tároló Állvány Szervező, Wc, Hajszárító Rack Ingyenes Lyukasztó Légcsatorna

HUF 7992.00

A Това elérhető

[Kényelmes, Praktikus]Lyuk-ingyenes telepítés, nem csak az asztal tetején tiszta, de az is könnyen venni. [Plug Lóg Hole]Gyakorlati tervezés, van egy nyílás a konzol rögzítő hajszárító, kábel. [Egyszerű Telepítés]A fürdőszoba hajszárítóval tároló helyiség van egy erős öntapadó matrica, ami.Ez a matrica a hatalom, annak biztosítása érdekében, tartósság, megbízhatóság.Nincs eszköz, nincs köröm, se lyuk, se sebhely, se kár, hogy a falak. [Termék Használati]A hajszárító tartót a falra lehet telepíteni a legtöbb lapos felület : Üveg, Csempe, Márvány, Fém, Műanyag Felület, stb.Alkalmazható a fehérre meszelt fal, beton fal, stb. [Ez a Fürdő Szervező]A hajszárító rack jogosultja kompatibilis a legtöbb típusú méretű hajszárító biztosított.Ideális fürdőszoba, erkély, fürdőszoba, konyha szervező a tér korlátozott mosdó fürdőszoba.Leírás : Külön a redőnyt, szőrös érdekel, illóolajok, hajlakk, stb.az előre, fésű, borotva, illetve más, hosszúkás tárgyak hátul.Csatorna lyuk az alján, hogy megakadályozza a víz felhalmozódása, szellőzés, szellőztetés, hogy tartsa száraz.Erős, teherbíró, szilárd massza, gondtalan teherhordó.Nem esik, nem csúszik, nem fél a víztől, a kombinált ABS, valamint a szilikon, a kártya szűkebb, több, kopásálló, nem fél a víztől.Ütés-ingyenes telepítés, könnyű telepítés, egy massza, majd egy akasztást.Telepítési Lépések : 1. Törölje a hely, hogy telepíteni.2. Tépje le a köröm-ingyenes fóliát.3. Csatorna buborékok után ragadt a falhoz.4. Telepítse a fúvó rack a telepítés befejezéséhez.5. A telepítés után, hagyjuk állni 24 órát használat előtt.Megjegyzés : Kivéve a termékek más, mint a termékek.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései