KGDC Szalvéták Durva Vászon Szalvéta Egyszerű konyharuhákat Placemats Speciális Szövet Szalvéta a Konyhában, fogadások, Vacsorák, vagy Események(10 Csomag) Táblázat Szalvéta asztali Díszek (Szín : B)
Legutóbbi

KGDC Szalvéták Durva Vászon Szalvéta Egyszerű konyharuhákat Placemats Speciális Szövet Szalvéta a Konyhában, fogadások, Vacsorák, vagy

HUF 4387.50

A Това elérhető

ELŐKELŐ VACSORA SZALVÉTA - adjunk Hozzá egy kis osztály a vacsora asztal azáltal, hogy ezek az elegáns vacsora szalvéták, hogy segítsen a felemelő a gasztronómiai élményt. ♥Ezeket a szalvétákat, nem csak jól néz ki, de olyan is, szuper-nedvszívó.Teljesen megvédeni a vendégek ruhák, a foltok pedig szösz. ♥Méret 12.9*18.8/13.7*19.6 Hüvelyk, a szalvétát lehet beállítani, balra a töltő vagy fold elegánsan a készlet áll rendelkezésre egy csomag 10 úgy, hogy képes befogadni a nagy számú vendég egy időben. ♥A termék használata : placemats, szalvéta, asztalterítő, törölköző,shome tartozékok.NAGY ÉRTÉK, óriási érték, jó áron, ezek a szalvéta alkalmas bármilyen occasion Name : Napkin Material : Linen Quantity : 10 pieces Size : 33*48/35*50 (cm); 12.9*18.8/13.7*19.6 (hüvelyk)1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, lesz egy hiba körülbelül 0-1 cm, kérjük, understand2. Nincs más elem, kivéve, hogy a termék a termék photo3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csak tájékoztató jellegű.A méret mért kézzel.Minden változó eltérő lehet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései