rizs vödör Műanyag Átlátszó Szemek Adagoló Konyha Tároló Rizs Vödör Élelmiszer Tárolására Zárt Gabona Háztartási Vödör élelmiszer-előállító (Szín : Kék, Méret : 22X20.5X10cm)
Legutóbbi

rizs vödör Műanyag Átlátszó Szemek Adagoló Konyha Tároló Rizs Vödör Élelmiszer Tárolására Zárt Gabona Háztartási Vödör élelmiszer-előállító

HUF 11542.50

A Това elérhető

Ez az étel tároló konténer többszörös védelem, amely képes megvédeni a kedvenc étel, a víz, a levegő pedig friss maradjon sokáig. 【Helytakarékos】Multifunkcionális lezárt rizs vödör, amely lehet elhelyezni a sarokban a fal, nem foglalnak helyet, gyakorlati helyet takarít meg, de lehet tartani, 2.5 L, 4 L gabona. 【ANYAG MÉRET】Készült PP anyag, biztonságos, egészséges, tartós.A méret a rizs vödör 22 X20.5 X10cm , 25.8 X11.5 X24cm/. 【】 SZOLGÁLTATÁSOK Egészséges, környezetkímélő, zárt, szivárgásmentes, kiválasztott PP anyag, átlátható, jól látható, nagy kapacitású, hosszú élettartamú. 【RÉSZLETEK】A gabona tároló tartály nagy kapacitás, oldalán mérleg, illetve többlet gabona kapacitás, amely tisztább, illetve sokkal kényelmesebb a használata.Dupla tömítő gyűrű + hat csatok az oldalon, hatékony tömítés, hogy friss.A szélei lekerekített, valamint polírozott simán nélkül sorja.Ígérjük, hogy biztosítja a kiváló termékeket megfizethető áron, a minőség feláldozása nélkül.Az érzékeny ügyfélszolgálati csapat teljes mértékben elkötelezett annak biztosítása, hogy a legjobb élmény!【Neve】Multifunkcionális lezárt rizs vödör【Méret】22 X20.5 X10cm, 25.8 X11.5 X24cm/【Anyag】PP anyag【Szín】fekete, fehér, kék【Kapacitás】2.5 L, 4 LNote : Elemek más, mint a termékek jelennek meg, a termék leírása képernyő itt csak demonstrációs célokat, valamint nem tartalmazza a gabonafélék.1. A méretek, mind kézzel mért, lehet, hogy a kis hibák a valóságban.2. Miatt könnyű problémák, a kép lehet egy bizonyos szín különbség, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket!Miután eladó : 3. Kerülje a forró víz, fertőtlenítés.A víz hőmérséklete ajánlott alacsonyabb, mint 80°C. Üdvözöljük a bolt!A bolt az ön számára 24 órás online ügyfélszolgálat.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal!Minden terméket fog múlni a minőség-ellenőrzés, mielőtt elhagyja a gyárat.Miután megkapta az áru, ha a termék miatt használhatatlan szállítási sérülés, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, hogy megoldja ezt a problémát.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései