20 Db Függöny Súlyok Alsó Beborított Szövet Kárpit Ólom Súlyok, Használt Fenntartani Jó Formában a Függöny, Zuhanyzó Függöny,Abrosz, Zászlók, valamint Más Szövet, Alkalmas Lakások, Hotelek(15 g)
Legutóbbi

20 Db Függöny Súlyok Alsó Beborított Szövet Kárpit Ólom Súlyok, Használt Fenntartani Jó Formában a Függöny, Zuhanyzó Függöny,Abrosz,

HUF 1483.65

A Това elérhető

✓[Csomag tartalma] : kap 20 db 0.5 oz drapéria súlyú a csomag, ami elég ahhoz, hogy használja, majd cserélje ki a mindennapi életben. ✓[Súly] : Teljesen 10 oz súlyú, elegendő mennyiséget, illetve a megfelelő testsúly stabil a függönyt, hogy a helyén maradjon egy szép előadás, nem fog fájni a függöny, s más szövet. ✓[Magas Minőségű Anyag] : Minden Vas bevonat, vízálló, nem-szőtt szalag, zsák, amely megakadályozhatja, hogy a drapéria tömeg a víz a rozsda meg nem kívánt ütközés, tartós, megbízható elég ahhoz, hogy garantálja a hosszú élettartamot. ✓[Könnyen Használható] : Egy nem szőtt táska kínált, hogy a csomag a függöny, drapéria súlyt, így csak meg kell varrni a táska alja köré a függöny, terítő, vagy zászló tartani stabil. ✓[Többfunkciós] : Ezek a drapéria súlyok alkalmas a legtöbb függöny, kedves beltéri, mind kültéri használatra alkalmas haza, fél, piknikek, fürdőszoba, esküvők stb, hatékonyan tartsa meg a asztalterítő vagy ablak függöny stabil.Ezek a drapéria súlyok alkalmas a legtöbb függöny, kedves beltéri, mind kültéri használatra alkalmas haza, fél, piknikek, fürdőszoba, esküvők stb, hatékonyan tartsa meg a asztalterítő vagy ablak függöny stabil.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései