Sört Is Kiterjed, Hogy Néz ki, Mint a Szóda, Szilikon Hüvely, Amely Elrejti Egy Sört, Lehet Ujjú, a Sör Illik Slim 12FL OZ 355ml Lehet (Piros, 2 Csomag)
Legutóbbi

Sört Is Kiterjed, Hogy Néz ki, Mint a Szóda, Szilikon Hüvely, Amely Elrejti Egy Sört, Lehet Ujjú, a Sör Illik Slim 12FL OZ 355ml Lehet

HUF 1213.65

A Това elérhető

【Elrejteni slim 12fl oz 355ml sör】 Sört képes lefedni a teljes hosszúságú szilikon hüvely hogy lehet elrejteni a sör pedig teljesen lefedik a teljes alumínium lehet, alkalmazható vékony 12fl oz 355ml az alumínium dobozokat.Élvezze az alkoholfogyasztás idő, a bizalom, az emberek azt hiszik, te vagy kólát iszik. 【Szilikon hüvely】 Üdítőt, sört is kiterjed készült Élelmiszer-Minőségű szilikon anyag, BPA mentes, ártalmatlan, Nem mérgező, illetve újra lehet hasznosítani.Nagyon környezetbarát, kérjük, használja. 【, Hogyan kell használni】 Könnyen kezelhető, egyszerűen tedd az aljára a szilikon sört kiterjed a tetején a sör.Ha kész, használja sör ujjú, ez lehet hajtani a zsebedbe a könnyű hordozhatóságért. 【Alkalmazandó sok forgatókönyvek】 Szilikon fedezésére használható otthon, vagy a szabadban események, mint például a felek, sport bíróságok, utazás, séta a kutya, a parkok, kemping piknikek többet. 【Csomagolás】 kapsz 2 vékony szilikon lehet kiterjed a sörös dobozokat, amelyek a tartós szilikon használható sokáig.Ez is egy jó választás, mint egy ajándék a sör szerelmeseinek.szín : piros 2 csomag sörös doboz fedelét illik slim 12fl oz 355ml lehet.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései