Ultra 4K-s 8 MEGAPIXELES Poe Kamera, Plug&Play a Hikvision, 8 MEGAPIXELES Biztonsági IP-Torony Kamera beépített Mikrofon, 98ft EXIR éjjellátó, WDR, H. 265 Encor, mozgásérzékelés, IP66, CCTV (PG2185I-28)
Legutóbbi

Ultra 4K-s 8 MEGAPIXELES Poe Kamera, Plug&Play a Hikvision, 8 MEGAPIXELES Biztonsági IP-Torony Kamera beépített Mikrofon, 98ft EXIR

HUF 12823.65

A Това elérhető

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. . ☆Korszerűsített Dual-fényforrás Color Vu Technológia : Az IP Kamera van felszerelve, 2 meleg fény, Led-ek, hogy megakadályozzák a hívatlan vendégek.Ezek a kamerák vannak felszerelve speciális lencsék, valamint nagy teljesítményű érzékelők, amely egyértelmű videó minősége, de legfeljebb 98 méter infravörös éjjellátó.Ezek ideális megakadályozza a behatolók a belépő a nyomokat, amely lehetővé teszi, hogy pontosan azonosítani, tárgyak, emberek.Amikor az emberek elhalad, a meleg LED világít, a videó lesz színes. ☆5 MP HD POE IP Kamera : 5 MP Po E IP Kamera ultra HD felbontású, széles látómező , egyértelműen elfog a nagy felbontású képek, rendkívül folyékony, nagyobb tisztaság, a képek a részlet, több meghatározás pedig nagyobb területet, hogy tovább, amit szeret biztonságos.Szintén Széles Dinamika Tartomány (WDR)/ 3 D-s Digitális Zaj Redection(3 D DNR) technológia javítja a kép minőségét, valamint a videót. ☆H. 265 Tömörítés & POE : A színes kamera H. 265 Magas Hatásfok Videó Kódolás, amely magas minőségű videót, valamint csökkenti a raktározás költségeit, - továbbítás, míg a H. 265 nagyban ment sávszélességet, tárhelyet akár 70% - kal szemben H. 264. A kamera is támogatja Teljesítményű Ethernet felett, csak egy Ethernet-kábel a hatalom adatok csatlakozás, plug Po E injektor/kapcsoló/NVR, a kamera pedig beindul, leegyszerűsíti a telepítés, illetve csökkenti a kábelezési költségek. ☆Okos Esemény : Az 5 MEGAPIXELES Color Vu IP Kamera támogatás Mozgás érzékelés, az Emberi Érzékelés lehetővé teszi a mozgás indította el a felvételt, megőrzése a tárhely nélkül, eltűnt fontos események.Azonnali e-mail értesítést tartani, mikor távol vagy, nagy felbontású pillanatfelvételeket a kamera tartalmazza.Továbbá a Beépített Mikrofont a hangfelvétel. ☆Széles Kompatibilitás : Ez szerepelt a Hikvision Privát Jegyzőkönyv, ez a kamera képes Plug & Play a Hikvision NVR.Szintén támogatja A vif jegyzőkönyv csatlakozni más NEMZETI, mint Dahua, majd a Blur Iris pedig i Spy.Annak érdekében, hogy a teljes játék, hogy a funkcionális előnyök a kamera, recommened használni Hikvision.Távoli hozzáférés keresztül több web-böngésző, Danale APP.(Felhasználói Kézikönyv csatolt alján a termék információk.Kérjük, töltse le az ön igényeihez.).

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései