Kedelack Elektromos Láb Fájlt, Láb Multifunkciós Mosó, hogy Távolítsa el az elhalt Bőrkeményedés Elektromos Pedikűr, 2 Különböző Sebességgel Manikűr Nail Haza Daráló Méter Érdekel, Eszközök
Legutóbbi

Kedelack Elektromos Láb Fájlt, Láb Multifunkciós Mosó, hogy Távolítsa el az elhalt Bőrkeményedés Elektromos Pedikűr, 2 Különböző Sebességgel

HUF 8661.60

A Това elérhető

2 az 1-ben többfunkciós design : A gép használható mind a pedikűr, köröm polírozása funkciók, gyorsan eltávolítja az elhalt bőrt a bőrkeményedés, valamint polírozás körmök.Durva/finom csiszoló fej : A csiszoló fej, a pedikűr anyaga nagy keménységű alumínium-oxid, amely nehezen viseli, valamint egy tökéletes gabona tisztítási halott bőr, kemény bőrkeményedés minden hardnesses, valamint időtartamát.Mosható egész : ha már nem használja a köröm, polírozó, meg lehet mosni a fejét, anélkül, hogy aggódni, majd tartsa tisztán a következő használni. 2 különböző sebesség : az a sebesség között állítható 1700/2000r/perc, alacsony fordulatszám eltávolítása normális bőrkeményedés, valamint a nagy sebességű eltávolítása régi bőrkeményedés, vastag bőr.Az ajándék választás : Az elektromos kallusz eltávolító lábmasszázs eltávolítja az elhalt bőrt, bőrkeményedés, hogy gyönyörű magassarkú, szép láb, az Elektromos Kallusz Eltávolító Készlet kizárólagos láb hóeke, a család, a barátok.Specifikáció : Termék Neve : Elektromos Méter Kallusz Removers Colour : white Charging módszer : USBRated feszültség : 5 VRated teljesítmény : 5 WCharging idő : 1.5 h Accessory lista : 1 X Elektromos Láb Exfoliator5 X csiszolás head Note : 1. A termékkel kapcsolatos, mi csak eladni láb fájlt.Egyéb termékek szükségesek a forgatást, de nem értékesítik.2. Közben a kézi termelés, mind a mérés, a termék mérete lehet, hogy hiba, de az általános hiba általában 1-2 cm.3. Attól függően, hogy a környezeti fény, kijelző tényezők, a kép színe kissé eltérhet a tényleges színét.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.4. Sok hasonló népszerű termékek, kérjük, kattintson, hogy írja be a honlap, értékelni, egyedi stílusú, különleges termékek.

Az alapvető tulajdonságok

Product Name:
Electric Feet Callus Removers
Colour:
white
Charging method:
USB
Rated voltage:
5V
Rated power:
5W
Charging time:
1.5h
Accessory list:
1X Electric Foot Exfoliator :
5X grinding head :
1. Regarding this product, we only sell foot file. Other products are needed for shooting and are not sold. :
2. During manual production and measurement, the product size may have errors, but the general error is usually about 1 to 2 cm. :
3. Depending on the ambient light and display factors, the color of the image may differ slightly from the actual color. Please refer to the actual product. :
4. We have many similar popular products, please click to enter our homepage, you can appreciate unique style and special products. :

A termék kiegészítései