Hordozható Zár, Extra Zárak További Biztonsági, lopásgátló ajtók Biztonsági Eszköz Hotel, Kollégium, Otthon, Utazás, Iskola, Lakás, 2 Csomag (Piros + Fekete)
Legutóbbi

Hordozható Zár, Extra Zárak További Biztonsági, lopásgátló ajtók Biztonsági Eszköz Hotel, Kollégium, Otthon, Utazás, Iskola, Lakás,

HUF 2023.65

A Това elérhető

BIZTONSÁGI VÉDELEM : Ez a hordozható ajtó zár biztosítja, hogy extra biztonság, adatvédelem, jelentősen javul a biztonság, az ajtót nem lehet kinyitni kívülről, nem is egy kulcsot, ami nagy segítség az ön számára, ha az üzleti utazások, vagy egyedül él.KORSZERŰSÍTETT TERVEZÉS : Az ajtó dugót tartalmaz két lyuk különböző méretű annak érdekében, hogy minden típusú ajtó zárak kiegyenlített, a kisebb lyuk 0.78 hüvelyk illik a normál ajtók, a nagyobb 1,1 cm felszerelése, ajtók nagyobb csavarokat.HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Ez a zár telepíti másodpercek alatt, szerszámok nélkül.Csak helyezze be a fémdarab a nyílásba a zár, csukd be az ajtót, majd tegye a piros (vagy fekete) kezelni groove, hogy a csődör a fém lap, akkor senki nem tudja kinyitni az ajtót kívülről.Minőségi Anyagból Készült, nagy teherbírású acél biztosítja a tökéletesen sima tapintású, kerülje a kárt, miközben a zár.A szilárd ajtót lock tartós.HORDOZHATÓ, TÖKÉLETES UTAZÁSHOZ : Kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebében vagy a táskájában.Ha kell használni a hotel, ez a legjobb zár a lánc a hotel ajtózár, hogy jobb védelmet biztosítanak a nők számára.Tipp : Az ajtón rés lehet hosszabb, mint 3 mm-es, csak alkalmazni nyílik az ajtó befelé.Nem számít, hol vagy, függetlenül attól, hogy otthon vagy útközben, biztonságban leszel.Miért kell egy Hordozható Zár?Hordozható zár extra biztonság a szobában, valamint megakadályozza, hogy jogosulatlan behatolás, különösen, ha utazik, illetve marad a szálloda Biztonságos A Szobában : extra lock, hogy további biztonsági réteget, majd a békét Ideális Zár részére Hozzáadott Védelem : Hordozható zár extra biztonság a szobában, valamint megakadályozza a jogosulatlan belépést.Utazási bizalommal.Sima Touch : Frissített jobb a teljesítmény, valamint a tartósság.Hordozható zár készült, nagy teherbírású acél.Szolgáltatás : 1.Ez a könnyen felhelyezhető, illetve eltávolítani másodperc. 2.erős, masszív.Megakadályozza a jogosulatlan belépést. 3.Nem számít, hol vagy, akkor arról a biztonság. 4.A legjobb ajándék a család, a barátok. 5.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi lesz az ön számára a baráti támogatást, amint lehetséges.Telepítés Lépései : 1. Lépés : Teszt a hiányosságok között ajtót keret.2. lépés : Helyezze be a karmok be az ajtót sztrájk.3. lépés : Zárja be az Ajtót.4. lépés : Helyezze be a fém rúd a lyukba.Figyelmeztetés : Ajtó varratok kell több, mint 3 mm.Alkalmas ajtót nyitott inword.Csomag : 1 x Használati útmutató 1 db Csomagolás doboz 1x Csomagolás táska 2 x Hordozható Ajtó Zárak.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései