N/A/A Csillogó Por, Spray,Szépség, Csillám Csillám Por Glitter Por a Nők,Csillogás Spray Haj, Test,Figyelem Kereső
Legutóbbi

N/A/A Csillogó Por, Spray,Szépség, Csillám Csillám Por Glitter Por a Nők,Csillogás Spray Haj, Test,Figyelem Kereső

HUF 12366.00

A Това elérhető

Egyedi design : mindaddig, amíg meg nem nyomja a léggömb könnyedén, a tartós ásványi csillogó kerül kibocsátásra, majd egyenletesen szívódik fel a bőrön.A csillogó spray lehet alkalmazni, hogy csupasz vállát, nyakát, haját, lába, arca, s az egész testet, hogy elegáns, bájos.A csillogó gazdag ásványi anyagokban, valamint táplálja a bőrt, felszívja a felesleges olajat, ne zárja el a pórusokat, valamint biztosítja, hogy a shine-ingyenes ragyog a nap folyamán, ami nagyon alkalmas minden bőrtípusra, majd állani.A csillogó funkciók könnyű szerkezetű, magas fényű, finom por, ami kiválik egy halvány illat, tökéletesen mutatja az elegáns temperamentum.A csillogó spray speciális kialakítás teszi, hogy másképp néz ki.Ez egy tökéletes ajándék számára, barátok, szeretők. 1. Egyedi design : mindaddig, amíg meg nem nyomja a léggömb könnyedén, a tartós ásványi csillogó kerül kibocsátásra, majd egyenletesen szívódik fel a bőrön.2. A csillogó spray lehet alkalmazni, hogy csupasz vállát, nyakát, haját, lába, arca, s az egész testet, hogy elegáns, bájos.3. A csillogó gazdag ásványi anyagokban, valamint táplálja a bőrt, felszívja a felesleges olajat, ne zárja el a pórusokat, valamint biztosítja, hogy a shine-ingyenes ragyog a nap folyamán, ami nagyon alkalmas minden bőrtípusra, majd állani.4. A csillogó funkciók könnyű szerkezetű, magas fényű, finom por, ami kiválik egy halvány illat, tökéletesen mutatja az elegáns temperamentum.5. A csillogó spray speciális kialakítás teszi, hogy másképp néz ki.Ez egy tökéletes ajándék számára, barátok, szeretők.

Az alapvető tulajdonságok

Name:
 Glitter Powder Spray
Color:
 pearl white, champagne, pink, bronze
Packing List:
Pearly-lustre Glitter Powder Spray*1 :
Unique design:
As long as you press the balloon lightly, the long-lasting mineral glitter will be emitted and absorbed evenly on the skin.
The glitter spray can be applied to bare shoulders, neck, hair, legs, face and the whole body to make you elegant and charming. :
The glitter is rich in minerals, and it nourishes the skin, absorbs excess oil, does not block the pores, and provides you with a shine-free shine throughout the day, which is very suitable for all skin types and complexions. :
The glitter features light texture, high gloss and fine powder, and it exudes a faint fragrance, perfectly showing your elegant temperament. :
The glitter spray’s special design will make you look different. It is a perfect gift for friends and lovers. :

A termék kiegészítései