A doboz tartalma 10 Eldobható Ellát Tálca Fedezi 30. Tiszta Tányér Z Kiterjed. Ipari Minőségű Foodservice Műanyag Burkolatok. Polietilén Tálca Fedezi a Szabadtéri Piknik Étel, Party Kellékek, Kemping.
Legutóbbi

A doboz tartalma 10 Eldobható Ellát Tálca Fedezi 30. Tiszta Tányér Z Kiterjed. Ipari Minőségű Foodservice Műanyag Burkolatok. Polietilén

HUF 1904.85

A Това elérhető

10 CSOMAG ELDOBHATÓ ELLÁT TÁLCA FEDEZI 30" megakadályozza szivárog át.Tálca nem tartalmazza.Tökéletes a kemping szabadtéri élelmiszer fedezi, szabadtéri piknik fedezni étel, party, GRILL táblázat, haza; Továbbá védi a zöldségeket.Ideális felvetett kerti ágyak.Tökéletes álca étel.GARANTÁLT VÉDELEM : Polietilén tálca fedezi a szolgáltatás rugalmas felni, hogy az a helyére nem pattan illeszkednek.Tiszta tányér z kiterjed ajánlat esztétikai megoldás élelmiszer, erő, kiemelkedő láthatóságot.ÁTLÁTSZÓ DESIGN : Élelmiszer tálca fedezi a szolgáltatás lenyűgöző tisztasággal mutatja a minőségi termékek.Köszönöm, hogy világos, átlátható design, poli kiterjed könnyen kijelző élelmiszerek a tálcát, segít az élelmiszer termékek nézd több étvágygerjesztő, illetve frissebb.RENDKÍVÜL GAZDASÁGOS : Az eldobható polietilén tálca fedezi költséghatékony védelmet.Használja egyszer, majd dobja el.Széles KÖRBEN HASZNÁLHATÓ : Foodservice műanyag tálca fedezi ideális, a szabadban, utazás, piknik étel, party kellékek, kemping.Egyszerhasználatos PE Tálca Fedezi Méret : 30 inch Szín : világos Mennyiség : 10 szám Ellát tálca wrap burkolatok célja, hogy megvédje étel a desszert tálcák, előétel, tálak, a felvágott, a büfé asztalok, miközben hagyod, hogy a felhasználók gyorsan azonosítani minden tálca tartalmát.Gyakorlati, valamint a költségvetés, ezek az élelmiszerek biztonságos műanyag burkolatok nagy tárolja a különböző termékek.Különösen alkalmas kereskedelmi célokra.Miután az esemény véget ért, csak dobd el ezeket az eldobható polietilén kiterjed a kuka.PÉNZ visszafizetési GARANCIA : Eldobható burkolatok mögött 100% - os garancia.Ha nem teljesen elégedett a termék megkapja a pénzét!.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései