SitRight Összecsukható Tabletta Kör Asztal pohártartó. A Gyerekek Körben Tálca. Könnyű, de Könnyen elfér 17 Laptop. Íróasztal Ágy. Asztali Állványt a Kanapén. Művészeti Táblázat. Gyermekek, mind a Felnőttek (Faszén)
Legutóbbi

SitRight Összecsukható Tabletta Kör Asztal pohártartó. A Gyerekek Körben Tálca. Könnyű, de Könnyen elfér 17 Laptop. Íróasztal Ágy.

HUF 5263.65

A Това elérhető

*JELLEMZŐ* 160 fokos íves asztal szélén egy ergonomikus kialakítás, szilárd, nincs varrás védőrétegét a határon.A fröccsöntési TECHNOLÓGIA biztosítja, nincs határ tűnik a kupa, tablet jogosultja nem esik ki.Az asztali kártya foglalat kialakítás megkönnyíti, kényelmes tartani mobiltelefonok, táblagépek.A W alakú láb stabil, rugalmas, valamint anti-slip.Nagy laptop asztal ágy vagy laptop állvány a kanapén. *HASZNÁLJA* Elsősorban a Home office, ágy, asztal, íróasztal, íróasztali a kanapén, könyv, asztal, tábla tábla, kollégiumi asztal, piknik asztal, kemping asztal, gyerekek lap tálca, kör asztal gyerekeknek, vagy egy állandó asztal.Remek ajándék gyerekeknek, felnőtteknek!. *MASSZÍV, ERŐS* Ez a laptop asztal erős MDF testület (nyárfa).A lábak készült vastag alumínium ötvözetből készült cső.A felülete sima, nem mérgező, vízhatlan, karcolás-ellenálló, magas hőmérsékletű ellenálló, vastag, kiváló minőségű.Egy Nagy Gyerek Kör Asztal. *KÖNNYŰ* Könnyű fogantyú, könnyű tárolás, egyszerű, tiszta.Ez a Hordozható Kör asztal lehet hajtani egy kis tárhelyet, vagy a transzfer.Úgy tervezték, hogy könnyű, könnyen hordozható, nyitott.Ezt a kört az asztal szóváltás szabad, illetve nem szerelvény szükséges.Tökéletes! 4.4 kg / 23.5 L"x15.5 W"x10.5 H". *MINŐSÉGI GARANCIA* Ha bármilyen kérdése van, vagy ha elégedetlen vagy a kör asztal, kérjük, hogy küldjön nekünk egy e-mail útján .A célunk az, hogy ügyfeleink egy kellemes élmény a cég.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései