TRRAPLE Kerti Növény Lugas, Kerti Obeliszk Rácsos a Cserepes futónövény 2 Méter Magas Növény Támogatás a Hegymászó Szőlő, Virágok Áll, Fekete ,(C55L0F226LJO24TRUASH5217K)
Legutóbbi

TRRAPLE Kerti Növény Lugas, Kerti Obeliszk Rácsos a Cserepes futónövény 2 Méter Magas Növény Támogatás a Hegymászó Szőlő, Virágok Áll,

HUF 2698.65

A Това elérhető

Magas Minőségű, .. A kert obeliszk rácsos készült üreges acél cső bevont műanyag , magas hőmérséklet szigetelés égési sérülések elkerülése okozott a kapcsolatot a növények között, illetve fémekkel.Funkció .. A kert növény kúszó rácsos egy ideális maximalizálása korlátozott kertészeti hely,könnyű kijavítani a talaj, támogató növények könnyen a vidék.Tökéletes Dekoratív elegáns, egyszerű design hozzá vitalitás, hogy a növények, valamint élvezhetik az ültetés.Pedig passzol bármilyen szabadtéri beállítás a klasszikustól a kortárs.Alkalmazható Alkalommal .. A kúszó növények támogatására alkalmas beltéri, mind kültéri virág cserépben vagy kerti föld művelés,stb.ahol a talaj kissé mélyebb.Könnyen Használható Nélkül csavarok, nem csavarkulcs vagy csavarhúzó szükséges.Könnyen lehet, hogy telepítse. - Segít a növények jobban nőnek.- Megerősített merész virág állni a tartósság.- Permetezni, vas cső, jó teherbíró képességének.Specification:Material : Üreges acél cső bevont műanyag Szín : Fehér, Black Size : 20 x 60cm Package a következőket Tartalmazza : 1 x Növény Támogatás Set Notes : 1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 1 ~ 3mm hiba, köszönöm.2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései