LEI789LL cipősszekrény Cipő Fém Állvány 5-ös szintű, Nagy Kapacitású Tároló Cipő Tárolására Szervező Hálós Polcon Tartja 20~25 Pár Cipő Cipő Szervező (Szín : Arany)
Legutóbbi

LEI789LL cipősszekrény Cipő Fém Állvány 5-ös szintű, Nagy Kapacitású Tároló Cipő Tárolására Szervező Hálós Polcon Tartja 20~25 Pár

HUF 10273.50

A Това elérhető

1. A köbméter cipősszekrény nagyon alkalmas a szervező piszkos cipő.Könnyen meg lehet találni, meg is védi a cipő a kopás vagy karcolás. 2. Design : képes tárolni, legfeljebb 20~25 pár cipő.Ez a nyitott cipő rack nagyon helytakarékos, valamint egy ideális módon kell tárolni, szervezzék meg a cipőd. 3. Anyag : acél cső háló volna porszórt annak biztosítása érdekében, egy elegáns, határozott megjelenés.Minden polcon réteg tulajdonít külön-külön lehet hagyni, többet szeretnél engedélyt a csizma. 4. Minden szélek, sarkok, az oldalsó keret volna, finoman csiszolt, nincsenek kiálló csavarok, de nem kell aggódnia, hogy horgas vagy ütközés. 5. A cipősszekrény tartalmaz egyértelmű utasításokat könnyen létre pár perc alatt.Ez is könnyű szétszedni, ha azt tervezi, hogy a mozgás, vagy meg kell tartani egy ideig.Termék név : cipő rack Product anyag : metal Product méret : 65*26*77cm/25.5*10.2*30.3 in Application helyek : nappali szoba, bejárat, folyosók, valamint a ruhatárba, stb.figyelem : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt.2. Nincs más elemek, kivéve a cipősszekrény a termék fotó.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. Esedékes, hogy néhány hibát a kézi mérés, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.【100% - ig ELÉGEDETT GARANCIA】 : Mi volna vevői elégedettség a legfontosabb, állandóan arra törekszünk, hogy kínál kiváló minőségű termékek, figyelmes kiszolgálás.Bármilyen probléma merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben!.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései