Fogas koszorú, Univerzális Célra Szabad Eszközök DIY Fém Koszorú Jogosultja Horog Bejárati Ajtót Karácsonyi Díszek(fehér)
Legutóbbi

Fogas koszorú, Univerzális Célra Szabad Eszközök DIY Fém Koszorú Jogosultja Horog Bejárati Ajtót Karácsonyi Díszek(fehér)

HUF 3238.65

A Това elérhető

Fogas koszorú, Állítható Át Az Ajtón Fogas Koszorú Koszorú Jogosultja Koszorú Kampó Ajtó Karácsony.Fogas koszorú a Bejárati Ajtót, Hanger Space Át Ajtó Koszorú Horog Koszorú Jogosultja Állítható Hosszúságú 15 inch - 24 hüvelyk 2 Mágnesek Karácsonyi Dekoráció. 12" Fogas Koszorú Első Ajtó ‑ Nagy Koszorú Fém Kampó Karácsonyi Koszorú Az Ajtó Felett Fogas, Fekete.Állítható Fogas Koszorú 15"-24", Koszorú Fém Kampó Bejárati Ajtó, 20lb.Fogas koszorú, Állítható Hosszúságú 15-től 25 Cm Fogas Koszorú a Bejárati Ajtó nagy teherbírású 20 LB Frissítés Koszorú Horog tartó Karácsonyi Díszek által An Cintre, Fekete.Szolgáltatás : 1. Vas Anyag : A bejárati ajtó fogas koszorú készült tartós vas anyag.Ez a tartós, egy sima felületre, amely megóvja az ajtót a karcolásoktól.Ez a legjobb választás otthoni használatra is.2. Helytakarékos : A vége ajtó koszorú horog lehet tartani egy nehéz zuhanás koszorút, nem könnyen deformálódik, meg fog menteni egy csomó hely.Ha a vendégek megérkeznek az ajtón, a hely koszorú üdv jelek a bejárati ajtón, a vendégek nagyon boldog lesz.3. Széles körben Alkalmazott : A háztartási koszorú tartót úgy tervezték, hogy lefagy a Karácsonyi koszorú, őszi koszorú, szívesen jelek, nagyon alkalmas a Karácsony, Halloween, Húsvét, Hálaadás, családi party dekoráció, meg is lehet díszíteni egyéb tételek.4. Több Cél : A fogas koszorú első ajtót lehet használni, nem csak ünnepi, karácsonyi dekorációk, de az is tökéletes otthon, hogy segítsen megszervezni ruhák, sapkák, kabátok, táskák, vagy más napi szükségletek.Nem csak hozzá, egy ünnepi hangulatot, de az is lehet használni az otthoni dekoráció egész évben.5. Könnyű Telepítés, Szerszámok Nélkül : A koszorú horgok alkalmasak a legtöbb ajtó szélessége kevesebb, mint 5cm/2.0.Nincs csavar, nincs fúrás, nincs eszköz, a könnyen telepíthető az az ajtó, könnyű bezárni az ajtót.A puha párnázás a horog védi az ajtót, vagy fém kivitelben a karcolások.Specifikáció : Elem Típus : Koszorú Hanger Material : Vas-Teljes Hossza : Kb. 39cm / 15.4 in Width : Kb. 3cm / 1.2 in Right Szög Horog Szélesség : Kb. 5cm / 2.0 in Product Súly : Kb. 160g / 5.6 oz Csomag Lista : 1 x Wreath Fogas .

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Wreath Hanger
Material:
Iron
Total Length:
Approx. 39cm / 15.4in
Width:
Approx. 3cm / 1.2in
Right Angle Hook Width:
Approx. 5cm / 2.0in
Product Weight:
Approx. 160g / 5.6oz
Package List:
1 xWreath Hanger    :

A termék kiegészítései