25-Pack Válogatós Menyasszony Egyedi Esküvői Meghívó a Blush Pink Shimmer meghívók, Esküvői/Sweet Sixteen/lánybúcsú (25 Egyedi Meghívók)
Legutóbbi

25-Pack Válogatós Menyasszony Egyedi Esküvői Meghívó a Blush Pink Shimmer meghívók, Esküvői/Sweet Sixteen/lánybúcsú (25 Egyedi Meghívók)

HUF 10125.00

A Това elérhető

Válogatós Menyasszony Egyedi Esküvői Meghívó a Blush Pink Shimmer meghívók : eladott készlet 25pcs (ha akarom, 50, válassza a mennyiség 2). 25-Pack Válogatós Menyasszony Egyedi Esküvői Meghívó a Blush Pink Shimmer meghívók : 25 Elefántcsont Lézerrel Vágott Pályázati Pakolások + 25 Szabott Blush Pink Meghívni Kártyák + 25 Szalagok + 25 Boríték + Tömítések.HOGYAN KELL SZABNI A meghívók : 1, a rendelést. 2, Küldje el a meghívót a megfogalmazás által Online Üzenet. 3. E-Mailben Vissza A Design Bizonyíték A Megerősítik, Hogy 24 Órán Belül.Biztos!Szívesen Sen Minket A Saját Design Által Csatolt PDF. 4, Miután Megkaptam A Megerősítést, Elkezdjük A Nyomtatási Folyamat.SZÁLLÍTÁS 3 - 5 NAP, a Testreszabott 1, Folyamat Idő : 3 munkanap után Design Megerősítette 2. Szállítási Idő : 3 – 5 Munkanap.Válogatós, Hogy Értelmes.Esküvői Meghívók, valamint a meghívókat az alaphangot az általános esemény.Ez az egyetlen esélye, hogy kölcsönhatásba lépnek a vendégek az esemény előtt is, tehát a cél nem csupán tájékoztatni, hanem gerjeszti. 25-Pack Válogatós Menyasszony Egyedi Esküvői Meghívó a Blush Pink Shimmer meghívók, Esküvői/Sweet Sixteen/leánybúcsú,125 x 185mm Válogatós Menyasszony Esküvői Meghívó lesz, egy biztos módja, hogy lenyűgözni a vendégeket, 2010-Től Válogatós Menyasszony már a tervezés, illetve termelő lézerrel vágott esküvői meghívók, hogy biztosan legyen feltűnő kezdeni, hogy a stílusos esküvő.Nagyon egyszerű, hogy a álmodik, esküvői meghívók, anélkül, hogy bármilyen tervezési ismeretek.Válogatós Menyasszony Lézerrel Vágott Esküvői Meghívók : 1) Méret : 125x185mm2) Belső Lap : Blush Pink Esküvői meghívók 3) Tételek listája : Elefántcsont Lézerrel Vágott Pályázati Pakolások + Szabott Blush Pink Meghívni Kártyák + Szalagok + Boríték + Seals-◆◇◆- Válogatós Menyasszony ajánlatot Esküvői Meghívó Testre Szolgáltatás : 1) Személyre szabott helyezze be tervezés, nyomdai szolgáltatás. 2) Bármilyen nyelven lehet nyomtatni; 3) Nincsenek Rejtett Költségek. 4) tartjuk a személyes adataidat. 5) felveheti velünk a kapcsolatot hétfőtől szombatig reggel 9-kor 7. 6) a Bizalom minket, akkor időt takaríthat meg. -◆◇◆-Hány Személyre Esküvői Meghívó rendelés?1. lépés : Helyezze el, hogy ez a személyre Szabott lista.Küldd el a megfogalmazás által online üzenet.Vagy küldje el saját design által csatolt PDF.2. lépés : Az a megfogalmazás, tervezünk, akkor e-mailben egy elrendezés bizonyíték a visszaigazolást követő 24 órán belül.Egyszer, hogy a megerősítő, elkezdjük a nyomtatási folyamat. -◆◇◆- Szállítás : 1) a Folyamat, Idő : 1-3 Nap 2) Szállítás : 3 - 5 Nap, amelyet a DHL Express.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései