Smink Doboz Tükörrel,bőrápoló Termékek, Tároló Állvány, Asztali, fésülködő Asztal,Rúzs Jogosultja, Ékszeres Doboz,Lányok Ajándék (Szín : Zöld, Méret : 25 * 36cm)
Legutóbbi

Smink Doboz Tükörrel,bőrápoló Termékek, Tároló Állvány, Asztali, fésülködő Asztal,Rúzs Jogosultja, Ékszeres Doboz,Lányok Ajándék (Szín

HUF 11043.00

A Това elérhető

★【Kozmetikai Tároló Doboz】-ABS anyag, nagy kapacitású tér, nem tud különböző magasságú bőrápolási termékek.Van egy külön rúzs jogosultja, egy olyan területen, az ékszerek, valamint a mágneses ajtó design, ami megnyit, bezár simán. ★【Használja a Tükör】A tükör lehet elhelyezni vízszintesen, állítható szabadon 180°, a fény lehet beállítani, 3 szinten.Hogy lehet beállítani, hogy a megfelelő irányból fényerő az ön igényei szerint, amely sokkal kényelmesebb a használata. ★【Multifunkcionális használatra】-Ez nem csak tárolni mindenféle bőrápolási termékek, hogy az asztal tiszta, rendezett, de az is lehet használni, mint dekoráció hozzá a gyönyörű táj, a haza. ★【USB töltés】-A töltési idő rövid, illetve hosszú ideig.A piros fény világít, jelezve, hogy a töltés, majd a zöld fény világít, jelezve, hogy a töltés vége. ★【Legjobb Ajándék Kiválasztása】Egy nagy ajándék, hogy a feleséged, barátnőd, lánya, anyja, születésnap, szilveszter, Karácsony, Valentin Nap, anyák Napja, valamint sok más napokon.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései