GLTL Mélység Gage Általános Eszközök mélységmérő Vernier féknyereg,0-6/150mm,0-8/200mm,0-12/300 mm-es (digitális 0-150mm)
Legutóbbi

GLTL Mélység Gage Általános Eszközök mélységmérő Vernier féknyereg,0-6/150mm,0-8/200mm,0-12/300 mm-es (digitális 0-150mm)

HUF 11340.00

A Това elérhető

★0,02 mm Pontosság Ötvözött Galvanizáló Chrome Vernier féknyereg 0-150mm 0-200mm 0-300mm tartományban zárócsavart a gazdaság mérés. ★Felület krómozás, kellő keménység, valamint korrózióvédelem. ★Néhány ember úgy gondolja, hogy ez a mechanikus féknyereg nem könnyű olvasni az adatokat, mint egy tű, óráját, valamint elektronikus kijelzőn nézni, az csak egy szokás.Ez a fajta mechanikus féknyereg a leginkább alkalmas a rossz munkakörnyezet, anélkül, hogy hiba, de a precíziós eltérés nem könnyen előfordulhat. ★★★Mélység Gage lehet mérni a mélységet, a lyuk, a lépéseket pedig oszlopok pontosabban。. ★Biztonságos védelmi csomag biztosítja, hogy nem érzékeny hatást kár.Nincs szükség szerszámokra, hogy nyissa ki az akkumulátor-rekesz .. A mélységmérő használ LR44 3 V elem.Biztosítunk, hogy két ilyen elemeket, egy már telepített az akkumulátor rekesz, a másik pedig a dobozban.A kijelző a mélységmérő van memória funkció.Ha nincs jelzés, az egy idő után automatikusan kikapcsoljon, amely hatékonyan energiát takarítson meg.A megmunkálási pontosság, a vizsgálat referencia-sík eléri a 00 szint.vannak különböző stílusok mérésére speciális munkadarabok, kérjük, válasszon.A skála kijelző bar készült kopásálló anyag jelenik meg centiméter milliméter.A milliméteres készülék élénk piros, az egyszerű megfigyelés.Akkor lehet használni, ha az akkumulátor halott.A farok a mélységmérő állandó kód vésett által lézer, ami egyedi, ami azt jelenti, hogy a kód minden mélységmérő más.A rozsdamentes acél kategóriájú 3 CR13, ami egy kemény anyag.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései