rv-Fedezze Javítás ,Használja A RV Kiterjed, Hajó Foglalja magában foglalja az Autó, Motorkerékpár Javítás Kiterjed,2 Csomag (Fekete, 1 ftx2 ft)
Legutóbbi

rv-Fedezze Javítás ,Használja A RV Kiterjed, Hajó Foglalja magában foglalja az Autó, Motorkerékpár Javítás Kiterjed,2 Csomag (Fekete,

HUF 11259.00

A Това elérhető

【Széles körben alkalmazható】négy teljes 1 ft x 2 ft öntapadó lap, alkalmas magában foglalja az autó, hajó kiterjed, motorcsónak kiterjed, RV vonatkozik, stb. 【Könnyen használható】 RV Fedezze Javítás könnyen leválik, majd bottal, hogy az alkalmazás alkalmas a sírás meg a lyukak poliészter védő ujjú. 【Könnyű menteni】 Javítás az Autó Takaró használata egyszerű tárolni. 【Kit csomag】 Hajót Borító Javítás Készlet tartalmaz négy teljes 1 méter x 2 méteres foltok. 【Élettartam Garancia】 Meg minden erőfeszítést meg fog tenni annak érdekében, hogy minden a Patch Készlet Felső tökéletes.Ha valamilyen okból nem elégedett a vásárlást, kérjük ossza meg velünk.Hogy ügyfeleink számára a legjobb termékek, vásárlások Tapasztalat, az ügyfélszolgálat, az Usa-ban lesz kész szolgálni, bármikor.Értékeljük a prioritások.Szín : fekete | Méret : 1 ftx2 ft.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései