Akvárium Mágneses Tisztító Kefe, Akvárium Dupla Oldalon Ablaktisztító Akvárium Üveg Hínár Kaparó Tisztább Akvárium Ablak Tisztítás Mágnesek Ecset(S,M)
Legutóbbi

Akvárium Mágneses Tisztító Kefe, Akvárium Dupla Oldalon Ablaktisztító Akvárium Üveg Hínár Kaparó Tisztább Akvárium Ablak Tisztítás

HUF 4549.50

A Това elérhető

HATÉKONY TISZTÍTÓ : Ez egy kicsi, praktikus, tisztább, hatékonyabb, mint más nehéz ügyetlen is.Ez tiszta alga, s szemét le a belsejében az akvárium, könnyű, gyors.SZUPER MÁGNESES : Az erősebb, erősebb mágneses erők, amelyek tiszta belső letörölve a külső kefe, tisztítás-fel, rendkívül tisztítani!.MARKOLAT KIALAKÍTÁS : Emberi - orientált handgrip design Arc típus, ez a nyugodt, kényelmes, hogy vedd könnyedén, miközben megy körbe a sarkokban a tank simán.GYÖNYÖRŰ, PRAKTIKUS : Áramvonalas design, szép állapotban.Alkalmas a 40 cm-1,5 m akvárium, üveg vastagsága 4-25mm-es akvárium.Úszó design, a válás után, természetesen úszik a vízben.TARTÓS, VÍZÁLLÓ MŰANYAGBÓL : a puha sörték, a belső darab tisztítja gyorsan, hatékonyan, anélkül, hogy vakarja az akvárium üveg. ●Ez egy Lebegő Mágnes akvárium Tisztító,egyedi humanizált fogantyú,könnyebben kezelhető pedig nem süllyed el.Dupla tisztító felület tisztítható, a külső-belső akvárium üveg,törölje le, majd tiszta.A Lehúzó,a hínár, a piszkot, az akvárium jobb lehet távolítani.Add, hogy tiszta, szép, díszes akvárium akvárium. ●Barátságos Megjegyzés - Amikor a lehúzó érkezik az alsó akváriumban, legyen óvatos, hogy ne végezze a homok, hogy ne sértse a pohár. - Kérem, tartsa a algák kaparó távol a magas hőmérsékletű helyen, mint a magas hőmérséklet megszünteti a mágnesesség. - Kérlek, maradj távol mindenféle félelem, mágneses termékek, mint például monitorok, televíziók, órák, mágneses kártyák, stb. - Kérem, ne tegye a tisztább a tengervíz sokáig elkerülni, hogy korrodált, ha nem használja. - Ez a termék egy erős szívó,ne engedje, hogy gyerekek játszanak, a kattogás elkerüléséhez ujjait.Specifikáció : Elem Típus : akvárium, Tiszta Ecsettel Anyaga : Műanyag + Mágnes Szín : Kék + Fehér Választható Típus : Kis Méret, Közepes Méret, Nagy Méret, Típus, Méret(cm/inch) Maximális Vastagsága Akvárium Hossza (cm/inch) Nagy 10.5 * 5.6 * 9/4.1 * 2.2 * 3.5 10 mm vagy Kevesebb/0.4 inch 60-150 / 23.6-59.1 Közepes 9.6 * 5 * 8/ 3.8 * 2.0 * 3.1 8 mm-es vagy annál Kevesebb/0.3 hüvelyk 40-80 / 15.7-31.5 Kis 7 * 3.8 * 5.7/ 2.8 * 1.5 * 2.2 6 mm vagy Kevesebb/0.2 hüvelyk 40cm vagy Kevesebb / 15.7 hüvelykes vagy annál Kisebb Csomag Súlya : Kb. 100-262g Csomag Lista : 1 * akvárium, Tiszta Ecsettel.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései