Üveg Drinkware Meghatározott Üveg pohár,Whiskys Poharat,Ice Tea, Ital, Pohár, Üvegáru a Gyümölcslé, Sör, Koktélos poharak (Szín : Egy(2db))
Legutóbbi

Üveg Drinkware Meghatározott Üveg pohár,Whiskys Poharat,Ice Tea, Ital, Pohár, Üvegáru a Gyümölcslé, Sör, Koktélos poharak (Szín : Egy(2db))

HUF 12285.00

A Това elérhető

A tökéletes napi poharat. 1、Ezek a modern whiskys üveg poharak funkció egy szép design.tökéletes hivatalos szórakozás közben is, hogy a üvegáru választás alkalmi étkezési az partik, esküvők, egyéb szórakozás. 2、Ez a készlet ivópohár kínál egy elegáns, kifinomult megjelenést, valamint a funkció egy egyedi üveg alakját. 3、Ez a szett dobon szemüveg elegáns, robusztus, tartós, mindennapi használatra, vagy bármely különleges esemény, bármilyen típusú ital. 4、Ezek a hűvösebb szemüveg elég sokoldalú ahhoz, hogy dicsőítsék minden táblázatot .Ez a pohár szett tökéletes a Víz, gyümölcslé, bor, martinit, majd több.Szín : Egy(2db) Ideális beltéri étkezési szabadtéri gatherings Product Méret : átmérő : 2.36 az,magasság : 6.49 inproduct anyag : Glassproduct neve : üveg Tumblersprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze, hogy a szín, méret, mielőtt vásárol.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. Kérjük, vegye figyelembe, mivel a különböző, Amely figyeli, kis kromatikus aberráció Előfordulhat, Kérlek, bocsáss meg nekem.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete Kézi mérés, a hiba, 1-3 cm-es, Kérem, engedje meg, köszönöm.5. Ha bármilyen Probléma termékeink, Kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani ezt a kérdést, amint lehetséges.6. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az Ön számára jobb szolgáltatásokat vagy termékeket.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, ott lesz egy csomó termékeket, a referencia, a logisztika, Általában akkor a hajó 1-3 napon belül, az érkezési idő 9-15 nap Becsült.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései