Cavoli Mop Seprű Tartót a Falra Szerelt S-Típus,Garázs, Tároló, mely Akár 7 Eszközöket, valamint Több mint 50 kiló 17.5 Cm,Alap által Alumínium Fém (4 Pozíciók, illetve 3 Horgok)
Legutóbbi

Cavoli Mop Seprű Tartót a Falra Szerelt S-Típus,Garázs, Tároló, mely Akár 7 Eszközöket, valamint Több mint 50 kiló 17.5 Cm,Alap által

HUF 2281.50

A Това elérhető

【Masszív Fém Konstrukció】-A fő keret készült kiváló minőségű tér alumínium,a rack készült 4.8 mm-es kiváló minőségű szilárd szén-acél,Ez a fal felmosó seprű akasztóval készült ABS, foglalatok, illetve a csavarok,ami legfeljebb 22lbs (10 kg) a súlya. 【Multi-Function】- 4 ultra-erős tároló birtokosai a gazdaság tárgyak átmérő között 1.03-2 cm; 3 erős & összecsukható kampó lóg tárgyak kötéllel.Lehet emelni a lapát, seprű, dustpans, vagy egyéb eszközöket, mind a hold. 【Super Grip】- Az S-típusú horog külső réteg speciális csúszásmentes piros műanyag hüvely,a gravitáció, valamint a súrlódás tartja szerszámok.Minél nagyobb a súlya a lógó elem, annál nagyobb a súrlódás.De horog minden állítható,lehet elhelyezni őket, ahogy kell. 【Könnyű Telepítés】-ki az ajtón, tömör fa mag, vagy a fal.A csomag tartalmazza mop seprűt tartó,a csavart, a horgonyok.Ezt a tartót nagyon szép használható garázs, mosókonyha, istállókat, vagy bárhol belül otthonában. 【ÉLETRE szóló MINŐSÉGI GARANCIA】 - Minden seprű mop szervező által értékesített Cavoli óta 100% - os QC vizsgálni,mi adjuk a 100% - os elégedettség, 30 napos pénzvisszafizetési, illetve 180 napos ingyenes csere,így meg lehet vásárolni, illetve használja bizalommal.mögöttük a 100% - os Nem-Szóváltás Pénz visszafizetési Garancia. 1. Emelje fel a kart a mop az alsó része a mop tartó, ha a fogantyú a mop be az "S", engedje el a kezét, a Horog automatikusan fogja a felmosó nyele. 2. Ha szeretné használni a felmosót, csak emelje fel a kart a mop fekvő tájolás,. 3. A horgok a multi-function mop lehet használni, hogy tartsa a többi cuccot.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései