Gyapjú Tű Nemezelés Macska Állatok Kit DIY Kézzel Nem Kész Macska Nemezelés Starter Kit Teljes Nemezelés Anyag Kezdő Szerszámok Kézműves Karácsony, gyereknap, Más Fesztivál (D)
Legutóbbi

Gyapjú Tű Nemezelés Macska Állatok Kit DIY Kézzel Nem Kész Macska Nemezelés Starter Kit Teljes Nemezelés Anyag Kezdő Szerszámok Kézműves

HUF 8100.00

A Това elérhető

✔ 100% gyapjú. ✔ Kész méret arról, 2cmx5cmx10cm.Munkaidő : 1,5-2 óra.Megfelelő, gyapjú, elég EGYSZERŰ egy kezdő, de hogy az élet több móka. ✔ Jó a képzés gyerekek motoros képességek/szem-kéz, garantáljuk neked, meg a gyerekek imádni fogják ezeket az egyedi cicák.Csak győződjön meg róla, hogy a nevét, amikor őket. ✔ Ezek az aranyos kis állatok olyan bájos, függetlenül attól, hogy hol vannak.Bármilyen őrült macska szerető értékelni fogják ezeket.akkor gyakorolni a gyerekek koordinációs/kommunikációs készségek/magabiztosság/ szociális-érzelmi kapcsolatok stb. ✔ Alatti gyermekek 8 kell kíséretében felnőttek, amely elősegíti érzéseit a család tagjai között, s ez az egyedülálló DIY tevékenység szikra, a képzelet, kezdje a kreativitás. ✔ Ezek az alkotások alapján készült, a tű, úgy érezte technika.Azok számára, akik olyanok, mint a macskák, ez egy különleges ajándék.Kézzel készített vigyázz!.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései