Erőszak virág, Autó Konzol autótelefon-Hegy,Alkalmas Autó Levegő Kilépő, Mobiltelefon, Navigáció Támogatása Gravitációs Típusú Automatikus Konzol (Piros, Egy Méret)
Legutóbbi

Erőszak virág, Autó Konzol autótelefon-Hegy,Alkalmas Autó Levegő Kilépő, Mobiltelefon, Navigáció Támogatása Gravitációs Típusú Automatikus

HUF 3145.50

A Това elérhető

✿✿✿Alapú design nagyon stabil.Amikor egy eszköz kerül a jogosultja,a tömeg, a telefon zár be, hogy a háromszög alakú konzol még nehéz terepen vagy közben hirtelen fékezés. ✿✿✿Ez a gravitáció telefon tulajdonosa automatikusan biztosítja a telefon stabil, biztonságos.A telefon belép, majd távozik a jogosult könnyedén az egyik keze.Illeszkedik a legtöbb szabványos légszűrő függőleges vagy vízszintes lamellákkal. ✿✿✿Alkalmas minden típusú okostelefonok 4, 6,5 cm magas. ✿✿✿Ez az autó szellőző mobil telefon tartót úgy tervezték, szilikon,még a göröngyös utakat,ez az autó, mobiltelefon tartó, több, masszív,amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan vezetni alatt különböző útviszonyok. ✿✿✿A 360 fokos szabad forgását design teszi ezt a tartót nagyon rugalmas, kényelmes.A járműre szerelt mobil telefon konzol, forgatható, illetve beállítani, szétszerelés nélkül, feltéve, hogy a legjobb látószög.Fel van szerelve egy szilikon rögzítő eszköz annak érdekében, hogy a konzol nem fog forgatni vezetés közben.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései