Nyitott Fül Vezeték nélküli csontvezetéses Fejhallgató, Bluetooth 5.0 Vezeték nélküli Fülhallgató, Kiváló hangminőség, Vízálló Sport Nyitott-Ear Headset a Futás, Túrázás, Vezetés, Kerékpározás (Fekete)
Legutóbbi

Nyitott Fül Vezeték nélküli csontvezetéses Fejhallgató, Bluetooth 5.0 Vezeték nélküli Fülhallgató, Kiváló hangminőség, Vízálló Sport

HUF 2698.65

A Това elérhető

✅ * A csontvezetéses TECHNOLÓGIA - a csontvezetéses technológia biztosítja az audio keresztül az arccsontja, Ellentétben a hagyományos fejhallgatót, hogy küldjön hang a füle, nincs benne semmi, vagy a fülünkre, élvezze a teljes tudatosság, valamint a kényelem, míg te figyelj. ✅ * A KÉNYELMES, KÖNNYŰ DESIGN –csak 0.63 uncia (18.8 g), tapasztalat páratlan kényelem egész nap hallgatni.A teljes betakar-körül formátum a nyitott fül Bluetooth fejhallgató ölelés a fejét, igaza van a füle mögött, ami egy több forma-fit tapasztalat, hogy nem csúszik el vagy csúsztassa körül a hosszú fut, vagy edzés. ✅ * A HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ AKKUMULÁTOR-élettartam & FEJLETT BLUETOOTH 5.0 CSATLAKOZÁS– beépített 150m Ah lítium elem. 8 óra, telefon, 7h zenét játszani, 140 óra készenléti idő.nyitva fülhallgató csatlakoztatható egy sor a kedvenc Bluetooth-kompatibilis eszközök, beleértve egy intelligens karóra, tablet, tablet, i OS vagy Android eszközök, sokkal több. ✅ * A LEGJOBB HANGZÁS MÉG A nyitott fül vezeték nélküli fejhallgató kínál dinamikus tartomány, mély basszus adni premier hangminőség minden zenei műfajt, valamint funkció, beépített mikrofon, a kihangosító-telefont. ✅ ♪ IPX5 NÉVLEGES - Teljesen verejték vízálló, csontvezetéses Fejhallgató taszítják a verejték, portól, nedvességtől, szerte a fedett, vagy a szabadtéri testmozgás.Ezek erős edzés fejhallgató ellenállni a megerőltető futás, kerékpározás, stb.!.Nyitott Fül Vezeték Nélküli Csontvezetéses Fejhallgató, Bluetooth 5.0 Vezeték Nélküli Fülhallgató.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései